ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، در ادامه جدول برنامه ریزی نظافت خانه و خانه تکانی و لیست کارهای خانه تکانی و برنامه ریزی روزانه خانه تکانی یک زن خانه دار  و لیست کارهای خانه تکانی را در نم نمک بخوانید.

یک برنامه ریزی خوب برای خانه تکانی عید نوروز

اگر فکر می کنید خانه تکانی و حتی فراتر از آن خانه داری یک کار سنتی و بدون اصول و قاعده است ، سخت در اشتباهید! دکتر«رامبد بــاران دوست» دکترای مدیریت ، مشاور طراحی سیستم های مدیریتی ، مدیریت آموزش و... به شما می گوید چطور با یک مدیریت استراتژیک و ضمن رعایت نکات ساده اما علمی می توانید مثل یک کارشناس خانه تکانی کنید و از بازدهی کارتان لذت ببرید. شک نداشته باشید که خانه تکانی علمی ، به مراتب ساده تر از خانه تکانی های سنتی است و وقت کمتری از شما می گیرد. به احتساب این برنامه ریزی علمی امسال می توانید2 روزه خانه تکانی کنید! امتحانش مجانی است.یک برنامه ریزی خوب برای خانه تکانی عید نوروز + چک لیستیک برنامه ریزی خوب برای خانه تکانی عید نوروز + چک لیست

1.زمان تان را مدیریت کنید

فرهنگ ، پدیده پویایی است متشکل از خرده فرهنگ های متعدد و در حال تغییر ، همگام با شرایط روز ، بنابراین همان طور که شرایط زندگی ما تغییر می کند خانه داری هم به عنوان بخشی از خرده فرهنگ ها همگام با شرایط روز جامعه باید تغییر کند. در غیر این صورت باید همچنان هر سال روزها و هفته های پایانی سال را به جبران اشتباهاتی اختصاص دهیم که از قضا هر سال هم تکرار می شود.

یک نگاه مدیریتی و دقیق بر امور خانه و یک برنامه ریزی مرتب ، منسجم و مستمر ، تمام اعضای خانه را از داستان تکراری و پردردسر خانه تکانی های چندروزه پایان سال خلاص می کند. در قدم اول به آشنایی با مفهوم مدیریت زمان نیاز داریم. برای آشنایی با این مفهوم باید با اصول صحیح برنامه ریزی و اجرای درست آن آشنا شویم.

با این برنامه ریزی 2 روزه خانه تکانی کنید

برنامه ریزی برای خانه تکانی سریع

2.قدم اول برای مدیریت زمان

قدم اول در مدیریت ، برنامه برای زمان است ، اما برنامه ریزی ای کاملا متفاوت با آنچه تاکنون به عنوان برنامه ریزی در ذهن تان داشتید. با شنیدن عنوان برنامه ریزی ، همه فکر می کنیم کافی است بدانیم در ساعت ها یا روزهای آتی چه کاری قرار است انجام دهیم؛ حال آنکه مشکل اصلی در اجرایی نشدن برنامه ها هم همین جاست! برنامه ریزی برای رسیدن به نتیجه درست نیاز به یکسری مهارت ها دارد و کلیدی ترین بخش آن هم فکر کردن است؛ فکر کردن به کاری که قصد داریم برای آن برنامه ریزی کنیم. باید به تمام جزئیات فکر کنیم و البته احتمالات را درنظر بگیریم. از دراختیار داشتن قلم و کاغذ برای نوشتن ریز برنامه تا خرید وسایل موردنیاز مثلا نردبان برای دسترسی به وسایلی که در ارتفاع قرار دارند.

3. 80 درصد فکر ، 20 درصد اجرا!

در انجام هر کار ، از امور خانه داری گرفته تا خانه تکانی ، اگر قرار است کاری درست و با مدیریت زمان انجام شود ، باید 80 درصد از زمان آن را به برنامه ریزی اختصاص دهید. فکر کردن به جزئیات و درنظر گرفتن احتمالات ، همه شامل همین زمان 80درصدی می شود. دقت کنید که 80درصد از کل روند موردنیاز برای انجام یک کار؛ یعنی اگر قرار است کاری را در یک روز انجام دهید ، باید 80 درصد از یک روز و اگر یک برنامه 10روزه درپیش دارید ، 8 روز از آن را به برنامه ریزی و فکر کردن اختصاص بدهید.

4. چرا 2 روزه می توانیم؟!

عجله نکنید. تصور اینکه 8روز از 10 روزتان را به فکر کردن اختصاص دهید و فقط در 2روز همه کارها را انجام بدهید ، اصلا ساده نیست. اما عملی است مشروط بر اینکه یک برنامه ریزی اصولی داشته باشید. باید در 8روز گام به گام کارها را تعریف کنید و درمورد تک تک آنها فکر کنید؛ حتی به احتمالات!

5. برنامه ریزی برای پاک کردن شیشه ها

حق با شماست. در شیوه های معمول برنامه ریزی ، نیازی به فکر کردن با این دقت نیست؛ چون مثلا برای تمیز کردن شیشه کافی است با یک سطل آب و دستمال ، شروع کنید به تمیز کردن پنجره. اما در نگاه مدیریتی و گام به گام موردنظر ما ، همین شیشه پاک کردن ساده از این قرار است : ابتدا باید به چهارپایه فکر کنید. چهارپایه ای که با ارتفاع پنجره شما هماهنگ باشد ، به ماده شیشه شویی که برای پاک کردن نیاز دارید ، اینکه چه مقدار و چطور باشد. به دستمال خیس و حتی یک دستمال خشک برای پاک کردن نهایی و... گام بعدی هم درنظر گرفتن احتمال هاست. احتمال اینکه زمان باز کردن پرده ممکن است با مشکل کنده شدن گیره مواجه شوید یا حتی پاره شدن احتمالی پرده ای که بر اثر تابش مستقیم آفتاب نخ نما شده است. با درنظر گرفتن همه این موارد و احتمالات ، در زمان اجرا همه چیز طبق برنامه پیش می رود؛ دقیق و حساب شده. مثلا کوتاه بودن چهارپایه برنامه شما را به تعویق نمی اندازد یا حتی کنده شدن گیره شما را دچار مشکل نمی کند ، چون شما از پیش به تمام این موارد فکر کرده اید.

با این برنامه ریزی 2 روزه خانه تکانی کنید

برنامه ریزی برای خانه تکانی سریع

6. گام دوم برنامه ریزی

قدم بعدی ، نوشتن نکته به نکته کارهایی است که به آنها فکر کرده اید و باید آنها را اجرا کنید. نوشتن مرحله مهمی است که ما بیشتر از آن غافل می شویم. بدون نوشتن همیشه فکر می کنیم کاری نداریم! باید لوستر را تمیز کنیم ، پرده را بشوییم ، پنجره را پاک کنیم ، جارو و تی بکشیم. یعنی روی هم رفته باید 4 یا 5مورد فعالیت انجام بدهیم که به سادگی از پس آنها بر می آییم! اما اشتباه همین جاست ، چون وقتی وارد فضای کار می شوید ، تازه می بینید کارهایی که باید انجام بدهید ، خیلی بیشتر از اینهاست ، اما چون ننوشته و جزء به جزء نکرده بودید ، به مرحله اجرا که می رسید با مشکل روبه رو می شوید! شیوه درست این است که هر کاری را قبل از انجام در مرحله فکر کردن (همان 80درصد اولیه) یک بار تمام و کمال در ذهن تان انجام دهید و جزء به جزء را در مرحله بعدی یادداشت کنید.

7. دقت در نوشتن

دقت در نوشتن جزئیات به اندازه خود مرحله نوشتن مهم است. دقت یعنی اینکه باید بدانید مثلا برای انجام کاری مثل شست وشوی فرش یا کابینت ، به کمک چند نفر نیاز دارید. آیا نیروی کمکی می تواند فرزندتان باشد یا به نیروی همسرتان نیاز دارید؟! به طور کلی یک بخش از این جزئیات شامل این می شود که بدانید در انجام یک کار به خصوص ، به چه ابزاری و چه نیروهایی نیاز دارید. بخش دیگر هم اینکه فردی که قرار است به شما کمک کند ، باید چه توانمندی هایی داشته باشد.

8. نتیجه یک انتخاب حساب نشده!

یکی از مواردی که در خانه تکانی از توجه دور می ماند ، این نکته است که چه کسی و کجا باید به ما کمک کند. از آنجا که ما معمولا به این موضوع فکر نمی کنیم اغلب از کسی کمک می گیریم که یا توانش را ندارد یا وقتش را. دست آخر خودمان می مانیم و خودمان! نتیجه این انتخاب غلط هم کمردرد و زانودرد است و البته زمینه سازی برای بسیاری از مشاجره ها آن هم در آستانه سال نو. این مشکلات یک دلیل ساده دارد آن هم اینکه شما از کسی کمک خواسته ایدکه نه زمانش را دارد و نه آمادگی ، پس طبیعی است که انتظارتان را بی پاسخ بگذارد!

9. وقتی زمان بندی شما بیمار است!

بعد از اینکه تمام مراحل کار جزء به جزء یادداشت شد ، نوبت به زمان بندی می رسد. زمان بندی هم یعنی تخمین اینکه انجام هر کار حدودا چقدر زمان می برد. اشتباه مهمی که در این مرحله رخ می دهد ، این است که کارها را کلی می بینید و چون جزئیات کار را تعریف نکرده اید ، فراموش می کنید برای آنها زمان بگذارید ، درنتیجه ، در زمان اجرا مدام به زمان اضافه می شود تا جایی که پیش بینی 2روزه شما حتی تا ساعت های بعد از تحویل سال هم کش می آید. این دقیقا همان نشانه ای است که متخصصان مدیریت زمان از آن به عنوان یک نقص یا بیماری در زمان بندی یاد می کنند. البته کلی نگاه کردن به برنامه ریزی یک عارضه دیگر هم دارد و آن چیزی نیست جز سر هم بندی کردن!

10. فهرست خرید را فراموش نکنید

کاری که بهتر است همزمان با فهرست کردن جزئیات به آن بپردازید ، تهیه فهرستی برای خرید لوازم موردنیاز در انجام کارهای خانه است. از انواع شوینده ها گرفته تا دستمال و روزنامه و نردبان و بررسی اینکه کدام از این موارد در خانه موجود است و برای تهیه کدام آنها و چه مقدار ، باید برنامه ریزی کنید. گاهی کافی نبودن یک شوینده برای پنجره ، تمام روند برنامه ریزی شما را دچار بحران می کند. مثلا فکر کنید در حال پاک کردن شیشه هستید که ناگهان شوینده شما تمام می شود! باید همه چیز را نیمه کاره رها کنید و راهی خرید شوید. همین اتفاق ساده ، (تازه به فرض اینکه اولین سوپرمارکت مایع تمیزکننده موردنظر شما را داشته باشد) کلی زمان پیش بینی نشده را به روند کاری شما تحمیل می کند. در حالی که تهیه یک فهرست خرید ، به سادگی شما را در برابر تمام این اتفاق های پیش بینی نشده ایمن می کند.

با این برنامه ریزی 2 روزه خانه تکانی کنید

برنامه ریزی برای خانه تکانی سریع

11. اولویت بندی

بعد از برنامه ریزی و نوشتن گام به گام وظایف ، باید مشخص کنید کدام کار را کی و کجا انجام دهید ، یعنی باید به اولویت ها فکر کنید. آنچه مهم است توالی کارها و چرایی آنهاست و درست بعد از این مرحله است که شما می دانید چه کاری را کی ، چرا و با چه جزئیاتی باید انجام دهید ، هر کاری شامل چه مراحلی است و ابزار موردنیازش چیست.

12. سناریوی بحران هم داشته باشید

درنظر گرفتن احتمال ها و چاره اندیشی برای آ نها بسیار مهم است. مثلا درنظر گرفتن یک نیروی کمکی برای زمانی که قرار است از نردبان بالا بروید و خالی کردن محیط اطراف از اشیای تیز ، برنده و شکننده برای جلوگیری از اتفاق های غیرمنتظره. باید برای پیش بینی هر کدام از این حوادث وقت بگذارید و چاره اندیشی کنید؛ یعنی سناریوی بحران داشته باشید.

13. برنامه تان را میلی متری نچینید

حتما فکر می کنید میلی متری چیدن برنامه ها یک ابتکار فوق العاده است؛ در حالی که این یعنی زمینه چینی برای جاماندن از یک برنامه ریزی اصولی! پشت سر هم چیدن برنامه ها باعث می شود یک اتفاق ساده ، مثل یک تماس تلفنی 10دقیقه ای که حتی به آن فکر هم نکرده بودید ، شما را از زمان بندی عقب بیندازد و این عقب ماندن در کل برنامه روزانه شما جاری شود و همه چیز را به هم بریزد.

14. این 4 زمان را فراموش نکنید

زمان استراحت : درنظر گرفتن زمانی برای استراحت از ضروریات یک برنامه ریزی اصولی است. بدون درنظر گرفتن این زمان هرچند هم کوتاه ، خستگی در بدن انباشته می شود و توان بدنی کاهش پیدا می کند ، درنتیجه سرعت کار کم می شود. شما برای جبران این زمان از دست رفته ناچارید بیشتر از توان جسمی تان مایه بگذارید که این هم عواقب و آسیب های خاص خودش را دارد ، بنابراین لازم است بین هر دو ساعت کار برای استراحت تــان دست کم 10دقیقه زمان درنظر بگیرید. و چای یا میوه ای بخورید و دوباره دست به کار شوید.

زمانی برای حمام کردن : درنظر گرفتن زمانی برای دوش گرفتن در پایان یک روز پرکار خیلی مهم است. بعد از پایان یک روز کاری ، باید هر طور شده زمانی را به دوش گرفتن اختصاص بدهید. این دوش ساده 10دقیقه ای باعث می شود شب را آسوده بخوابید ، صبح با آرامش خیال و راحت تر بیدار شوید و روزی پربارتر داشته باشید.

زمانی برای بازگرداندن اشیا و لوازم به جاهای خود : در پایان هر کار ، کلی ابزار و وسیله از جای اولیه خود خارج و در خانه پراکنده می شود؛ بنابراین اگر زمانی را به جمع و جور کردن این وسایل اختصاص ندهیم ، هنگام نیاز دوباره به هر کدام از این وسایل ، درگیر پیدا کردن آنها می شویم.

زمان هیچ : بخشی از روز را برای هیچ بگذارید. بله ، دقیقا برای هیچ! یعنی در میان فهرست کارها نیم ساعتی را خالی بگذارید. دقت کنید این نیم ساعت جدا از زمان های استراحت شماست و به هیچ چیز تعلق ندارد؛ حتی به چای خوردن! این یعنی زمان شناور و به عبارت دیگر ، ایجاد آمادگی برای انجام کارهای غیرمنتظره ، بدون اینکه چیدمان برنامه ما به هم بریزد.

15. حالا همه چیز آماده است

در مرحله اجرا در حقیقت وارد بخش اجرایی برنامه ریزی یا همان 20درصد زمان باقی مانده می شوید. حالا اگر همه چیز را درست پیش بینی کرده و به همه جزئیات فکر و آنها را فهرست کرده باشید ، دیگر نباید نگران اجرا باشید ، چون به تک تک کارها فکر کرده اید و برای آنها راهکار اندیشیده اید. اینچنین می شود که خانه تکانی شما بیشتر از 2 روز وقت نمی گیرد!


چک لیست خانه تکانی سریع

بدیهی است که چک لیست خانه تکانی سریع میتواند شامل موارد مختلفی باشد. این وظایف تمیزکاری متناسب با نوع خانه شما و بازه هایی که برای نظافت در نظر دارید متفاوت است. در این بخش یک نمونه از چک لیست خانه تکانی آورده شده است.

تمیز کردن آشپزخانه :
  • داخل توستر و مایکروفر را با دقت تمیز کنید. برای نظافت آن از دستورالعمل های موجود در کاتالوگ دستگاه استفاده کنید.

چک لیست خانه تکانی سریع

بهترین برنامه خانه تکانی

برای تمیز کردن چربی های داخل فر میتوانید از اسپری های پاک کننده یا جوش شیرین استفاده کنید. مقداری جوش شیرین را با آب ترکیب کنید تا خمیری بدست بیاید. خمیر را به میله های فر و جداره داخلی آن بمالید. اجازه دهید تا 12 ساعت در همین حالت بماند. بعد از 12 ساعت با کمک یک دستمال جوش شیرین را پاک کرده و میله های آن را نیز آبکشی کنید.

  • گرد و غبار پشت یخچال و فریزر را پاک کنید. برای این کار از جاروبرقی کمک بگیرید. طبقه های داخل یخچال را بشویید و خشک کنید. در مورد ادویه ها و چاشنی ها و مواد غذایی فراوری شده تاریخ انقضاها را بررسی کنید ، اگر غذایی فاسد شده آن را دور بیاندازید.

اگر یخچال بوی مواد غذایی (سیر ، پیاز ، ترشی و..) را به خود گرفته ، در یک ظرف کوچک مقداری جوش شیرین ریخته و آن را در یخچال قرار دهید. به زودی بوی بد یخچال از بین می رود.

  • بالای کابینت ، لوازم روشنایی و کنج های سقف آشپزخانه را گردگیری کنید ، دیوارهای کاشی خورده پشت سینک ظرفشویی را با مواد ضدعفونی کننده تمیز کنید.
  • پرده های آشپزخانه را بشویید.
  • پاک کردن روی هود و تعویض فیلتر آن را فراموش نکنید.
  • روی درب های بیرونی کابینت و کانتر آشپزخانه معمولا لکه های چربی وجود دارد ، آن ها را تمیز کنید.
  • داخل کابینت ها را خالی کنید. با دستمال مرطوب آن را گردگیری کرده و خشک کنید. مجدد لوازم را به داخل آن برگردانید. تمیز کردن داخل کابینت های آشپزخانه فرصت خوبی است تا از شر لوازم اضافی و جاگیر بلااستفاده ، خلاص شوید. از این موقعیت برای تغییر محتویات آن کمک بگیرید.
  • کاسه سینک ظرفشویی را ضدعفونی کنید. اگر آب سینک به سختی تخلیه می شود ، زمان خوبی برای باز کردن چاه فاضلاب سینک و تمیز کردن آن است.
  • سطل های زباله آشپزخانه را با مواد شوینده ضدعفونی کنید. پلاستیک های جدید در آن بگذارید. برای از بین رفتن بوی نامطبوع سطل با مقداری جوش شیرین ، پوست رنده شده لیمو و آب گرم آن را بشویید. در حین جمع آوری زباله ها تفکیک زباله را فراموش نکنید.
  • داخل ماشین ظرفشویی را نظافت کنید. اگر خرده های مواد غذایی در ماشین باقی مانده ، آن ها تخلیه کنید و با کمک جوش شیرین و مقداری سرکه داخل ماشین ظرفشویی را جرم گیری کنید.

چک لیست خانه تکانی سریع

چک لیست خانه تکانی اتاق نشیمن :
  • با استفاده از چوب گردگیری بالای درب ، زوایای سقف و کنج دیوارها را گردگیری کنید.
  • لوازم تزئینی ، گل های مصنوعی ، دکورهای کنسول و جای شمعی را تمیز کنید.
  • پرده ها و والن ها را بشویید. در صورت نیاز از خشکشویی های ماهر برای این کار استفاده کنید.
  • پره های پنکه سقفی و چراغ های روشنایی را با دقت تمیز کنید. در صورت استفاده از نردبان مراقب باشید.
  • اگر فرش ها را به تازگی شسته اید میتوانید برای نظافت آن از شامپو فرش استفاده کنید.
  • مبلمان را با جاروبرقی گردگیری کنید. اگر لکه یا موی حیوانات روی آن وجود دارد آن را تمیز کنید. استادکار به شما کمک می کند تا برای خشکشویی مبلمان در منزل افراد متخصص در این زمینه را بیابید.
  • شیشه های پنجره ، آیینه های قدی و دیواری ، میزهای عسلی و شیشه میز مبل را با کمک روزنامه و شیشه پاک کن تمیز کنید.

خانه تکانی فرصت مناسبی برای تغییر دکوراسیون یا جا به جایی لوازم خانه است. با کمک وابی سابی و فنگ شویی جریان مثبت زندگی را مهمان خانه خود کنید.

ساماندهی و نظافت اتاق خواب :
  • هر چند وقت یکبار تشک های تخت خواب را برگردانید.
  • ملافه ، روتشکی و رو بالشتی ها را بشویید. در صورت امکان اجازه دهید در معرض هوای آزاد و نور خورشید خشک شوند. این کار به از بین رفتن باکتری ها کمک می کند.
  • بالشت ها و پتوها را برای ساعاتی در مجاورت هوای آزاد قرار دهید یا زیر نور خورشید پهن کنید.
  • پرده های اتاق خواب تاثیر مستقیمی در کیفیت هوا و تهویه آن در حین خواب دارد. آن ها را به طور منظم بشویید. به این ترتیب احتمال بروز آلرژی در کودکان نیز کم می شود.
  • گردگیری بالای درب اتاق ، کنج دیوار ، پره های پنکه سقفی یا رومیزی ، و درب کمدهای دیواری را فراموش نکنید.
  • متناسب با فصل باید لباس های داخل کمد را بروزرسانی کنید. اگر فصل بهار است ، لباس های خاص زمستانی را بردارید و لباس های سبک تری را در کمد جای دهید. کیف ، کفش و لوازم جانبی را مرتب کنید.
  • اگر از لباسی برای یک سال تمام استفاده نکرده اید ، بعید است کلا استفاده کنید. لباس هایی را که نمی پوشید از کمد خارج کنید. اگر نو و تازه هستند میتوانید آن ها را به افراد نیازمند ببخشید یا در سایت های آنلاین به فروش برسانید.
  • وسایل آرایشی و بهداشتی خود را چک کنید. کرم های صورت ، سایه ، رژ مایع ، پنکیک و پودر گونه ، اسپری های خوشبوکننده ، دئودورانت ها و.. تنها در یک بازه مشخصی قابل استفاده هستند.
  • کمد کتابخانه را خالی کنید ، با دستمال مرطوب آن را گردگیری کرده و سپس خشک کنید.

کتابخانه اتاق خواب هم مانند کمد لباس ها نیاز به بروزرسانی دارد. اگر از افراد کتابخوان هستید که حتی زیر تخت تان هم انباشته از کتاب و جزوه است. کتاب هایتان را دسته بندی کنید. آن هایی که کمتر استفاده می شوند را در انباری بگذارید. با صلاح دید خودتان میتوانید برخی از کتاب هایتان را به کتابخانه محل اهدا کنید.

نظافت حمام و دستشویی :

  • کمد داروها و لوازم کمک های اولیه را بررسی کنید. داروهای تاریخ گذشته را دور بیاندازید. اگر وسایلی نظیر چسب زخم ، بتادین ، باند و گاز استریل تمام شده آن ها را جایگزین کنید.
  • اگر برای جدا کردن دوش حمام و توالت فرنگی از پرده های ضد آب استفاده کرده اید؛ باید هر چند وقت یکبار آن را در آورده و بشویید. حمام محیط مورد علاقه انواع قارچ ها و باکتری ها است.
  • کاشی دیوارهای حمام ، داخل وان و کف را حداقل ماهی یکبار با مواد شوینده ضدعفونی کنید.
  • گرد و غبار روی هواکش حمام و دستشویی ، حباب های روشنایی و روی سیفون را تمیز کنید.
  • سطل های زباله و دمپایی های داخل حمام و دستشویی را با آب گرم و مواد ضدعفونی کننده بشویید و اجازه دهید در مجاورت هوای آزاد خشک شوند.
  • داخل توالت فرنگی و ایرانی را با مواد جرم گیر و شوینده ضدعفونی کنید.
  • شیرآلات حمام و دستشویی را برق بیاندازید. قطره های آب در مدت زمان طولانی لکه های ناخوشایندی روی شیرآلات ایجاد می کنند.

چک لیست خانه تکانی سریع

برای از بین بردن رسوب شیرآلات فلزی حمام و دستشویی از مایع سفید کننده به همراه یک مسواک استفاده کنید. شستن قسمت های پشتی شیر آب را فراموش نکنید. اجازه دهید چند دقیقه در همان حالت بماند سپس آن ها را آبکشی کنید.

  • سینک روشویی را نظافت کنید همچنین داخل کابینت های حمام و سرویس بهداشتی را گردگیری نمایید.
  • پادری های حمام و دستشویی را بشویید.
موارد متفرقه در چک لیست خانه تکانی :
  • دستگیره های خانه ، درب ورودی منزل و تمامی پنجره های بیرون ساختمان را تمیز کنید.
  • تمیز کردن پارکینگ ، راه پله ها و میله های حفاظ خانه را فراموش نکنید.
  • وسایل انباری را ساماندهی کنید. همچنین اگر در منزل کپسول آتش نشانی دارید تاریخ انقضای آن را چک کرده و در صورت نیاز به مراکز مربوطه مراجعه کنید تا مجددا شارژ کپسول آتش نشانی را انجام دهند.

خانه تکانی زمان مناسبی برای انجام تعمیرات و بررسی سیستم های الکترونیکی است. اگر از سیستم های هوشمند مثل؛ هشدار آتش و کربن دی اکسید در خانه استفاده می کند؛ هر شش ماه یکبار آن ها را از لحاظ سلامت و کارایی بررسی کنید.

  • اگر در تراس خود مبل یا صندلی دارید آن را تمیز کنید.
  • به گلدان های خانه رسیدگی کنید ، خاک گل ها را عوض کنید. میتوانید از خاک غنی شده با کود برای رشد بیشترشان استفاده کنید.
  • اسناد اداری و مدارک مهم کاری خود را دسته بندی کنید تا در صورت لزوم به راحتی به آن ها دسترسی داشته باشید.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(1 رای)
100%

نظر دادن