ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، نگهداری خرگوش خوبه و نگهداری خرگوش در خانه خوب است و نگهداری خرگوش در خانه چه حکمی دارد و نگهداری خرگوش در خانه برای کودکان و مضرات نگهداری خرگوش در خانه و حکم نگهداری خرگوش در خانه از نظر خامنه ای و مزایا و معایب نگهداری خرگوش در خانه و نگهداری خرگوش در خانه نی نی سایت و فواید داشتن خرگوش در خانه و نگهداری خرگوش در زمستان در نم نمک.

نگهداری خرگوش در خانه خوب است؟

برای نگهداری حدود 14 نژاد خرگوش خانگی وجود دارد که در اندازه ، رنگ ، نوع پوشش بدن و نوع گوش تفاوت دارند. وزن خرگوش ها از یک تا نه کیلوگرم در نوسان است.نگهداری خرگوش در خانه خوب است؟ [فواید]نگهداری خرگوش در خانه خوب است؟ [فواید]

آنها همیشه پرانرژی و پرتحرک هستند و نیاز به فضا و سرگرمی و دویدن دارند.

نژادهای با رنگ خالص و بزرگ جثه که آرامتر و کم دردسرترند برای نگهداری در خانه مناسب هستند.

خرگوش های عقیم شده که بد رفتاری های ناشی از تغییرات هورمونی را ندارند برای نگهداری در خانه مناسب ترند.

نگهداری خرگوش خوبه

خرگوش ها می توانند شخصیت های متفاوتی داشته باشند ، مثل سگ وفادار و مهربان باشند ، مثل گربه مستقل و جذاب باشند یا مانند توله سگی بازیگوش و شیطون باشند.

قبل از سرپرستی خرگوش حتماً به مراکز نگهداری و پرورش آنها سر بزنید تا با رفتارهای آنها و مشکلات نگهداریش بیشتر آشنا شوید.

زیبایی ، کوچکی و با نمک بودن خرگوش ، ارزانی آن ، سرعت تولید مثل بالا از جمله دلایل محبوبیت بالای نگهداری از خرگوش هستند.

اگر در خانه کودک نوپا دارید بدانید که خرگوش حیوان خانگی مناسبی برای شما نیست.

با توجه به مهربانی بچه ها و علاقه آنها به بغل کردن خرگوش که موجب حس ترس و ناامنی در حیوان می شود احتمال بروز رفتارهایی مثل گاز گرفتن و چنگ انداختن وجود دارد.

یک زیست شناس آمریکایی از دانشگاه میامی با بررسی 14 نژاد خرگوش می گوید :

هوش ، زیبایی و میزان آموزش پذیری خرگوش ها با هم متفاوت است ، آنهاها می توانند اسم شان را یاد بگیرند ، تک کلمه را زودتر فرا می گیرند ، جای خوابشان را می شناسند.

زیست شناسان دانشگاه میامی تصور می کنید نگهداری از خرگوش آسان است؟

دندان های خرگوش در طول عمر رشد مداوم دارند لذا آنها باید چیزی را بجوند.

با ساخت جایگاه و لانه مناسب ، خرگوش را در محیط بیرون از خانه ، به عنوان مثال حیاط نگهداری کنید.

مطلع باشید که یک خرگوش با داشتن محیط زندگی سالم و بی دغدغه می تواند تا 10 سال هم عمر کند.

برای نگهداری از خرگوش نیاز به جایی در ابعاد طولی و عرضی 90 تا 120 سانت دارید.

ارتفاع لانه بسته به جثه حیوان می تواند حدود 45-90 سانتیمتر در نظر گرفته شود.

دمای توصیه شده برای نگهداری خرگوش 16 تا 22 درجه سانتی گراد است ، رطوبت 40 تا 60 درصدی و روشنایی 14 تا 16 ساعتی مناسب خرگوش می باشد.

توجه داشته باشید که خرگوش تان در کدام گوشه از خانه اش ادرار و مدفوع می کند ، یک ظرف یا پالت گود در همان جا بگذارید ، ترجیحاً پلاستیکی یا فلزی ، که کف آن از چمن مصنوعی پوشانده شده باشد.

کف قفس می تواند توری و مشبک باشد که در دفع فضولات حیوان و تمیزی محیط قفس بسیار موثر خواهد بود.

خرگوشی که شیطون و پرجنب و جوش باشد سالم است.

اگر خرگوش تان بیش از 12 ساعت غذا نخورد حتماً به دامپزشکی مراجعه کنید.

روزانه حدود 30 دقیقه بیرون از قفس اجازه سرگرمی و جنب و جوش به خرگوش بدهید ، بسیلر علاقمند بازی با تکه ای چمن مصنوعی یا قطعات پلاستیکی هستند.

هرگز خرگوش را از طریق گوش هایش بلند نکنید و با احتیاط و آرامش بغل کنید. ناخن هایش را کوتاه کنید و موهایش را مرتباً شانه بزنید.

نگهداری خرگوش خوبه

همه چیز درباره غذای خرگوش :

رژیم غذایی خرگوش شامل علف های تازه ، سبزیجات تازه با برگهای تیره و آب تازه و سالم می باشد.

خرگوش ها از خوردن ریحان ، کلم بروکلی ، جعفری ، هویج ، کرفس ، شبدر ، گشنیز ، خربزه ، شوید ، نعناع ، کلم پیچ و کاهو بسیار لذت می برند.

میوه های مورد علاقه آنها ، سیب ، موز ، آناناس و توت فرنگی است.

میزان مصرف غذا در خرگوش بطور متوسط حدود 5 گرم به ازاء 100 گرم وزن بدن در روز است. بهترین ماده غذائی برای خرگوشها ، جیره های غذائی تجاری حاوی 17% - 14% پروتئین ، 22% - 12% فیبرخام و 2500 - 2100 کیلو کالری انرژی است.

خرگوش نباید گندم و ارزن و کاهوی کلمی بخورد.

یونجه خشک تازه می تواند بخش عمده ای از نیازهای تغذیه ای حیوان را برآورده سازد ، به دلیل داشتن فیبر به سلامت دستگاه گوارش کمک کرده و از رشد بیش از اندازه دندانها جلوگیری می کند ، اما به دلیل داشتن پروتئین و قند بالا نباید زیاد به خرگوش های بالغ داده شود.

غذای خرگوش

خرگوش ها در حالت عادی سالم و فاقد بیماری هستند ، نیازی به تزریقات سالانه واکسن ندارند اما چکاپ هر چند وقت آنها می تواند در پیشگیری از وقوع بیماری ها یا کمبودهای تغذیه ای آنها موثر باشد.

بیماری های رایج در خرگوش شامل مشکلات دستگاه تنفس فوقانی ، مشکلات دندانی علی الخصوص رشد بیش از حد دندانی ، بیماریهای گوش و دستگاه گوارش است.

بهتر است برای پیشگیری از سرطان رحم که 50 درصد خرگوش های ماده را گرفتار می کند ، آنها بعد از بلوغ جنسی توسط دامپزشک متخصص عقیم شوند.

نکته جالب دیگر دامپزشکی اینست که برخلاف سگ و گربه ، استفاده از آموکسی سیلین به عنوان آنتی بیوتیک در خرگوش می تواند بسیار خطر آفرین باشد.

وقوع بیماری مشترک بین خرگوش و انسان نادر است ، ولی احتمال سرایت سالمونلوز ، تولارمی ، هاری ، عفونتهای قارچی پوست و مو ، سل وتوکسوپلاسموز وجود دارد.

بیماری کالیسی ویروسی بین خرگوش ها رایج است و بیماری خطرناکی است و جز پیشگیری و واکسیناسیون راه مقابله دیگری ندارد.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(5 رای)
84%

نظر دادن