ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، آلرژی فصلی و درمان حساسیت فصلی در منزل و علائم آلرژی فصلی بهار و علائم آلرژی فصلی و درمان حساسیت فصلی عطسه و آبریزش بینی و آلرژی فصلی پاییز و درمان حساسیت فصلی در طب سنتی و حساسیت فصلی زمستان و درمان حساسیت فصلی سرفه و راه های درمان آلرژی و علائم اصلی آلرژی فصلی و دلایل آلرژی فصلی در فصل های مختلف سال و نکاتی برای کاهش شدت آلرژی و راه تشخیص آلرژی فصلی.

درمان حساسیت و آلرژی فصلی در خانه با طب سنتی

علائم ، علل و درمان آلرژی (رینیت آلرژیک) ، که در یک فصل خاص رخ می دهد ، بیشتر به عنوان تب یونجه شناخته می شود تب یونجه ، هنگامی اتفاق می افتد که سیستم ایمنی بدن شما به یک آلرژن در هوای آزاد ، مانند گرده ، واکنش نشان می دهد.درمان حساسیت و آلرژی فصلی در منزل با طب سنتیدرمان حساسیت و آلرژی فصلی در منزل با طب سنتی

آلرژی ، چیزی است که باعث پاسخ حساسیتی می شود و شایع ترین آلرژی زا ها ، گرده گیاهان در باد ، گرده گل ها ، شکوفه های درختان و علف های هرز هستند. گرده های گیاهان ، در گرده افشانی توسط حشرات بیش از حد سنگین هستند ، که به مدت طولانی در هوا نفوذ می کنند و بیشتر احتمال دارد ، باعث واکنش آلرژیک شوند؛ تب یونجه ، که نام آن از فصل برداشت یونجه گرفته شده ، از لحاظ تاریخی ، این فعل و انفعالات در ماه های تابستان ، تقریبا در همان زمان بسیاری از مردم علائم را تجربه می کنند ، اتفاق می افتد.

آلرژی حساسیت فصلی

حقیقتی مهم در مورد آلرژی و حساسیت فصلی

آلرژی های فصلی ، در زمستان کمتر رایج است ، اما ممکن است سالانه رینیت آلرژیک را تجربه کنید. گیاهان مختلف ، گرده های مختلفی را در زمان های مختلف سال تولید می کنند. بسته علل آلرژی شما و جایی که زندگی می کنید ، ممکن است تب یونجه را در بیش از یک فصل تجربه کنید همچنین ، ممکن است به آلرژن های داخلی ، مانند قارچ و کپک ها یا حیوان خانگی ، واکنش نشان دهید.

علائم آلرژی فصلی

علائم کمتر رایج ، عبارتند از :

بسیاری از افراد مبتلا به تب یونجه نیز ، مبتلا به آسم هستند اگر شما مبتلا به تب یونجه و آسم هستید ، آلرژن های فصلی نیز ممکن است ، باعث حمله آسمی شما شوند.

آبریزش بینی از علائم آلرژی فصلی

علل آلرژی فصلی در فصول مختلف

تب یونجه ، هنگامی اتفاق می افتد که سیستم ایمنی بدن شما یک ماده هوازی را شناسایی کند که معمولا بی خطر است سپس با انتشار هیستامین ها و سایر مواد شیمیایی به جریان خون ، به این ماده یا آلرژن واکنش نشان می دهد. این مواد شیمیایی ، علائم یک واکنش آلرژیک را تولید می کنند. منشاء مشترک از تب یونجه ، از یک فصل ، به سال دیگر و فصل دیگر متفاوت است.

علت آلرژی در فصل بهار

درختان منشأ اکثر آلرژی های فصلی بهار هستند ، درخت توس ، یکی از شایع ترین عاملان در نواحی شمالی است ، که بسیاری از افراد مبتلا به تب یونجه را در معرض گرده خود قرار می دهد. سدر ، توسکا ، شاه بلوط ، بید ، و محبوبه شب از دیگر گونه های آلرژیک است.

علت آلرژی در فصل تابستان

تب یونجه ، که نامش را از فصل برداشت اتخاذ کرده اند ، به طور سنتی در ماه های تابستان است اما عاملان واقعی آلرژی فصلی تابستان ، گیاهان دارویی ، مانند : گیاه چمنزار و چمن تیموتی ، و نیز برخی از علف های هرز هستند. شایعترین نوع آلرژن برای افراد مبتلا به تب یونجه ، علف های هرز می باشند.

علت و علائم آلرژی فصلی بهار و تابستان

علت آلرژی در فصل پاییز

پاییز ، برای مبتلایان به حساست فصل مزخرفی است. نام علمی عامل آلرژی در این فصل "رگوید آمبورسیا" است و شامل بیش از 40 گونه در سراسر جهان است. گیاهان وحشی که کنترل رشد آن ها دشوار است ، دارای گرده های ، آلرژی زا هستند. علائم آلرژی می تواند ، شدید باشد. گیاهان دیگری که گرده آن ها در پاییز رها میشوند ، شامل گزنه ، بومادران ، گیاه ترشک ، سلمک (یا سلمه تره) ، و بارهنگ می باشد.

علت آلرژی در فصل زمستان

در فصل زمستان ، بیشتر آلرژن های بیرونی در خواب هستند در نتیجه ، آب و هوای سرد ، تب یونجه را در افراد تسکین می دهد. اما در زمستان مردم بیشتر وقت خود را در خانه یا محیط بسته میگذرانند ، اگر شما مستعد ابتلا به آلرژی فصلی هستید ، ممکن است به آلرژن های داخلی ، مانند؛ قارچ ها ، کپک ها ، حیوانات خانگی ، گرده های گل ها و گرد و غبار یا سوسک ها در زمستان واکنش نشان دهید.

دلیل آلرژی فصلی زمستان

نکاتی برای رهایی و کاهش شدت از آلرژی

چند نکته برای رهایی خانه شما ، از آلرژن های رایج وجود دارد که شامل :

  • ملحفه های خود را در آب بسیار گرم ، حداقل یکبار در هفته بشویید.
  • ملحفه و بالش خود را با پوشش ضد آلرژی پوشانید.
  • از فرش و مبلمان و اسباب خود ، غبارزدایی کنید.
  • رفع نشت آب و پاک کردن آسیب آب ، که می تواند کمک به رشد قارچ و آفات کند.
  • تمیز کردن سطوح ریخته گری و مکان هایی که قارچ و غبار ممکن است شکل بگیرد ، از جمله ، کولر های آبی ، تهویه ، ایرکاندیشنر ها ، یخچال و فریزر... برای حفظ تعادل از بخور ساز استفاده کنید.

درمان خانگی آلرژی فصلی و کاهش شدن آن

تشخیص آلرژی فصلی

معمولا تشخیص تب یونجه ، نسبت به سایر آلرژی ها بسیار ساده تر است اگر علائم آلرژیک دارید که فقط در زمان های خاصی از سال رخ می دهد ، این نشانه ای است که شما رینیت آلرژیک فصلی دارید. پزشک شما ، همچنین ممکن است گوش ها ، بینی و گلو را برای تشخیص ، معاینه نماید ، تست آلرژی ، معمولا لازم نیست. درمان شما برای رینیت آلرژیک ، احتمالا یکسان خواهد بود ، مهم نیست که به چه نوع آلرژن شما واکنش نشان می دهید. بهترین دارو برای تب یونجه و آلرژی فصلی ، اجتناب از آلرژن ها است ، که علایم را برای شما ایجاد می کنند. داروهایی نیز برای رفع علائم تب یونجه وجود دارند که با تجویز پزشک می توانید استفاده نمایید.

روش تشخیص حساسیت فصلی

باید و نبایدهای جلوگیری از آلرژن های فصلی

در زمانی در سال که تب یونجه شما فعال است :

  • به جای شبکه آب و هوای محلی از ایرکاندیشنر و یا یک تهویه مطبوع با فیلتر HEPA ، استفاده کنید ، تا خانه خود را در تابستان خنک نگه دارید.
  • خود را برای پیش بینی گرده ها بررسی کنید و سعی کنید زمانی که تعداد گرده زیاد است ، در منزل بمانید.
  • پنجره های خود را بسته نگه دارید ، وقت خود را خارج از منزل محدود کنید.
  • در حالی که در خارج از منزل هستنید ، به ویژه در روز های آلوده ، از ماسک استفاده کنید.
  • از سیگار کشیدن پرهیز کنید ، که علائم تب یونجه را تشدید میکند.

ترک سیگار برای کاهش علائم تب یونجه

دارو درمانی حساسیت و آلرژی فصلی

هنگامی که شما نمیتوانید از آلرژن هایتان اجتناب کنید ، سایر روش های درمانی در دسترس هستند ، از جمله : دارو های دکونژستانت و آنتی هیستامین هایی ، مانند؛ ستریزین (Zyrtec) و دارو های ترکیبی حاوی استامینوفن ، دیفن هیدرامین و فنیل افرین و دارو های تجویزی ، مانند؛ اسپری های استروئیدی بینی ، در موارد شدید ، نیز ممکن است پزشک شما شربت های ضد حساسیتی را نیز معرفی کند. نوعی ایمونوتراپی ، موجود است که می توانند سیستم ایمنی بدن شما را به آلرژن ها کاهش دهند. برخی از دارو های آلرژیک ، ممکن است عوارض ناخواسته ، مانند؛ خواب آلودگی ، سرگیجه و سردرگمی داشته باشند.

خط قرمزهای تغذیه؛ غذا های تشدید کننده علائم آلرژی

آیا رژیم غذایی شما باعث تشدید علائم آلرژی فصلی شما می شود؟در حالی که هر بدن ، به طور متفاوتی کار می کند ، غذا های زیر گاهی باعث تولید بیش از حد موکوس می شوند ، که می تواند علائم آلرژی را تشدید کند.

  • تمام محصولات لبنی (گاو ، گوسفند و بز)
  • دانه های تصفیه شده
  • قندهای ساده
  • سبزیجات ریشه نشاسته ای ، مانند؛ سیب زمینی
  • تخم مرغ
  • غذا های فراوری شده
  • غذا های به شدت سرخ شده

غذاهایی که برای آلرژی فصلی مضر هستند

درمان آلرژی با نسخه های خانگی و کاملا طبیعی طب سنتی

سلامت بدن با مصرف غذاهای سالم ایجاد میشود ، پس بهتر است در رژیم غذایی از غذاهای طبیعی و سالم استفاده کنیم و سیستم دفاعی بدن را در برابر گرده های آلرژی ایمن کنیم.

1. سیر :

سیر ، با آنتی بیوتیک های طبیعی پر شده است ، که می تواند بدن شما را از عفونت ها و آلرژی ها پاک کند. هر طور که مایلید از آن استفاده کنید ، آن را در سس ماکارونی بریزید. بدن شما بزرگترین سود را از خوردن سیر خام میبرد و اگر حساسیت هایتان در حال بازگشت است ، بهتر است چند تکه سیر مصرف کنید. اگر که علاقه ای به بوی سیر ندارید از یک مکمل استفاده کنید.

2. برگ سبزیجات :

کلم ، اسفناج و بسیاری از سبزیجات دیگر ، منابع غنی از ویتامین های ضروری ، مواد معدنی ، آنتی اکسیدان ها و آنزیم هستند ، که برای کاهش التهاب و حفظ سیستم تنفسی ، مفید هستند.

درمان گیاهی آلرژی فصلی با استفاده از سبزیجات

3. مواد غذایی غنی از پروبیوتیک :

یک دستگاه گوارش خوب ، پایه و اساس سلامت است ، زیرا بدن سالم ، بیشترین حد مواد مغذی را از غذا دریافت میکند. غذاهای غنی از پروبیوتیک ، مانند؛ کفیر ، ماست پاستوریزه ، کلم ترشی ، ترشی تخمیر شده و حتی مکمل پروبیوتیک ، می توانند سیستم دفاعی بدن را تقویت کنند ، تا تب یونجه تهدیدی محسوب نشود.

4. شیر :

آیا می خواهید نوزادتان زندگی پایداری را شروع کند؟ تغذیه از شیر مادر ، بهترین است. مطالعات نشان می دهد که تغذیه از شیر مادر ، برای چهار ماه اول ، به آنها کمک می کند ، تا از ایجاد آسم ، اگزما و آلرژی غذایی ایمن باشند ، که منجر به ایجاد سیستم ایمنی قویتر می شود.

کاهش آلرژی با تغذیه با شیر مادر

5. مرکبات :

لیمو ، و دیگر اشکال مرکبات ، سبب افزایش ایمنی شما به دلیل سطح بالای ویتامین C می شود. خوردن آب لیمو ، (لیموناد بدون قند) ، به بدن شما کمک می کند ، تا ناخالصی ها را از بین برده و سیستم بدن را تقویت میکند. برای جواب دهی بهتر ، مقداری از آب مرکبات را با عسل محلی مخلوط و بعد مصرف کنید.

6. عسل طبیعی :

مصرف عسل طبیعی ، شیرین ترین روش درمانی است. مصرف روزانه ، یک قاشق غذاخوری عسل طبیعی ، موجب تقویت سیستم دفاعی بدن در برابر گرده های متنوع بهاری میشود.

مصرف عسل برای آلرژی فصلی

7. قارچ ریشی (reishi) :

با گذشت زمان تاثیر قارچ بر روی سیستم دفاعی بدن بیشتر شناخته شده است ، مطالعات نشان داده است که ، با مصرف مداوم این قارچ ، دیگر به آلرژی های فصلی مبتلا نمی شوید زیرا این قارچ دارای اسید گانودریک است و موجب آزاد سازی هیستامین و عملکرد بهتر کبد میشود و میتوان گفت ، که یک منبع ضد آلرژی است.

8. سرکه سیب :

اضافه کردن فقط یک قاشق چای خوری سرکه سیب به یک لیوان آب ، شگفتی ساز میشود. این راه حل قدیمی ، مخاط سینوسی شما را کاهش می دهد و سیستم لنفاوی را پاک می کند.

سرکه سیب برای درمان حساسیت فصلی

9. گیاه بابا آدم :

یکی از بهترین روش های طبیعی برای تسکین آلرژی ، گیاه بابا آدم است ، که دارای آنتی هیستامین می باشد و برای گرفتگی بینی مفید است. مطالعات انسانی ، نشان می دهد که مصرف قرص های این گیاه ، فقط برای پنج روز ، می تواند هیستامین های موجود در خون را افزایش دهد و منجر به کاهش علائم آلرژی شود.

10. سوپ استخوان :

سوپ استخوان ، به طور معمول از گوشت گاو و مرغ است و غنی از آمینو اسیدها و بسیاری از مواد معدنی مهم است و به عنوان یک روش سالم برای تقویت سیستم ایمنی بدن به خصوص هنگامی که احساس بیماری می کنید ، می باشد. شما می توانید از دستور العمل پخت آن ، استفاده کنید یا آماده شده آن را خریداری کنید.

11. چای سبز :

سطح بالای آنتی اکسیدان ها در چای سبز ، آن را برای تقویت سیستم ایمنی بدن ، موثر می کند و آزمایشات نشان می دهد ، که چای سبز برای جلوگیری از واکنش های آلرژیک با محدود کردن انتشار هیستامین کار می کند روزانه یک فنجان ، یا حتی بیشتر ، چای سبز بنوشید ، تا مزایای آن را تجربه کنید!

بهترین درمان و دارو آلرژی فصلی چیست؟

12. آب پیاز قرمز :

پیاز به طور طبیعی غنی از کورستین است و افزایش مصرف آن ، برای جلوگیری از التهاب سینوس و بهبود تنفس در هنگام آلرژی ، مناسب است. برای تونیک سلامتی آسان ، پیاز قرمز را به قطعات باریک ، برش دهید و به مدت 12 ساعت در آب بگذارید در طول روز ، مقداری از آن را بنوشید تا به طور طبیعی ایمنی بدن خود را افزایش دهید.

13. چای شیرین بیان :

چای شیرین بیان ، با طعم شیرین خود گلو را تسکین میدهد و باعث کاهش التهاب در سیستم تنفسی شما می شود اگرچه ممکن است ، آلرژی شما از بین نرود ، مطمئنا احساس خوبی از نوشیدن آن خواهید داشت.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(1 رای)
100%

نظر دادن