ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، درمان بخار معده در طب سنتی و خانگی و علائم بخار معده و علل بخار معده و بخار معده در کودکان و بخار معده در بزرگسالان و علت ابتلا به بیماری بخار معده و عوارض بخار معده و درمان خانگی بخار معده و درمان گیاهی بخار معده و نحوه انتقال بیماری بخار معده و آیا بخار معده مسری است و پیشگیری از بخار معده و درمان سنتی بخار معده و داروی درمان بخار معده در نم نمک.

درمان بخار معده در طب سنتی و خانگی

اگر معده سرد است باید غذا های گرم مصرف کرد چرا که در غیر این صورت معده بخار تولید می کند و آروغ دردناکی رخ خواهد داد ، همچنین برخی افراد در هم خوری می کنند یعنی غذا ها را پشت هم می خورند.درمان بخار معده در طب سنتی و خانگی + علت و علائمدرمان بخار معده در طب سنتی و خانگی + علت و علائم

نفخ شکم به تجمع گاز در دستگاه گوارش می گویند که با بادکردن شکم ، احساس پری و فشار در شکم پس از غذا خوردن و آروغ زدن همراه است و معمولا بر اثر خوردن برخی غذا های نفاخ ایجاد می شود؛ گاز ، وجود هوا در دستگاه گوارش که این دستگاه وظیفه هضم غذا را برعهده دارد که اگر این هضم انجام نشود تولید گاز می کند.

باد شکم که از معده عبور می کند ، شامل مقدار کمی از گاز ها حاوی سولفور است و تولید بو می کند ، این گاز از طریق آروغ زدن یا باد شکم خارج می شود ، اما اغلب مردم آن را نگه می دارند؛ این بیماری نوعی اختلال در عملکرد روده است که با درد مزمن در ناحیه شکم ، احساس ناراحتی ، نفخ و تغییرات در عادات روده ای ، بدون هرگونه علت ارگانیک دیگری مشخص می شود. اسهال یا یبوست از علائم غالب نفخ است که ممکن است به صورت متناوب ظاهر شود.

درمان بخار معده در طب سنتی و خانگی

علت سندرم روده تحریک پذیر شناخته شده نیست

علت سندرم روده تحریک پذیر شناخته شده نیست ، اما چندین فرضیه پیشنهاد شده است؛ عفونت های حاد دستگاه گوارش می تواند زمینه ساز ایجاد این بیماری باشد ، از عوامل دیگری که سندروم روده تحریک پذیر ایجاد می کند ، اضطراب ، افسردگی و بیماری های با تب طولانی مدت است.

علت نفخ معده

نفخ معده به علت های مختلفی در بدن ایجاد می شود؛ در برخی از موارد سیستم دستگاه گوارش نمی تواند عمل دفع را انجام دهد و ممکن است بافت معده ضعیف باشد و نتواند غذا را به خوبی هضم کند.

در برخی از موارد ممکن است غذا هضم سختی داشته باشد و برای فرایند هضم فرصت زیادی لازم است؛ برخی از غذا ها مانند غذا های سرخ کردنی ، حلیم و کله پاچه هضم سختی دارند و به مدت بیشتری در دستگاه گوارش خواهند ماند و سریع الهضم نیستند.

درمان بخار معده در طب سنتی و خانگی

دلایل ایجاد نفخ معده چیست؟

اصولا نفخ به دلیل مصرف برخی از دارو ها و غذا ها رخ می دهد ، همچنین برخی افراد دچار ضعف معده و مبتلا به معده عصبی هستند پس در معده این افراد تجمع گاز زیاد است ، به این افراد توصیه می شود زمانی که دچار تحریک عصب معده می شوند چای یا قهوه ننوشند چراکه این عوامل بیماری را تشدید می کند.

برخی از غذا های ترش ، نوشابه ، غذا هایی مانند آبگوشت و کله پاچه همچنین هندوانه ممکن است نفخ معده را تشدید کند از این رو توصیه می شود اینگونه مواد را با دقت بیشتر و اصولی تر مصرف کنید.

برخی از دارو ها برای رفع نفخ معده مفید هستند ، اما به هیچ عنوان نباید آن ها را خودسر مصرف کرد و حتما باید با تجویز پزشک باشد.

درمان بخار معده در طب سنتی و خانگی

غذاهای نفاخ را بشناسید

استفاده از برخی از غذا ها مانند حبوبات باعث ایجاد نفخ می شود؛ گاهی نفخ به دلیل حرارت زیاد در کبد و معده ایجاد می شود به طور مثال غذا هایی مانند پیاز ، سیر و ادویه جات باعث ایجاد حرارت در معده می شوند که اگر این حرارت بیش از حد باشد فرد دچار نفخ معده خواهد شد ، همچنین مزاج گرم معده می تواند باعث تولید نفخ شود.

درمان بخار معده در طب سنتی و خانگی

نفخ معده در اثر نجویدن غذا

نجویدن غذا عامل نفخ معده است ، از این رو توصیه می شود افراد حتما برای درمان نفخ معده اصول غذا خوردن و خوب جویدن را رعایت کنند ، همچنین به هیچ عنوان غذا را درهم نخورند.

باید به وضعیت فصل نیز برای خوردن غذا دقت کرد به طور مثال اگر فصل تابستان است باید غذا های خنک خورد و اگر فصل زمستان است غذا های گرم مصرف شود؛ زمانی که غذا می خورید نباید فعالیت بیش از حد داشته باشید و اجازه بدهید غذا به خوبی هضم شود و بعد از آن اگر نیاز به فعالیت دارید انجام دهید چراکه در این صورت صدا های دستگاه گوارش (قار و قور شکم) بیشتر می شود و اگر غذا در روده بزرگ گیر کند تولید باد می کند.

درمان بخار معده در طب سنتی و خانگی

 

راه های درمان نفخ معده

می توان برای رفع نفخ معده سنجد ساییده شده تجویز کرد ، سنجد ساییده شده حاوی پوست ، گوشت و هسته سنجد است که اگر افراد این پودر را در یک قاشق چایخوری در ماست یا به صورت خام مصرف کنند نفخ معده رفع خواهد شد. فرقانی یادآوری کرد : مبتلایان به نفخ معده به مدت 21 روز باید روزی یک قاشق چایخوری پودر سنجد را میل کنند و پس از آن این بیماری به طور کامل درمان خواهد شد ، همچنین فراموش نکنند که از مصرف قهوه و چایی و مواد نفاخ پرهیز کنند.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(12 رای)
80%

نظر دادن