ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، زبان شناسی در طب سنتی و آموزش زبان شناسی در طب سنتی و دانلود رایگان کتاب زبان شناسی در طب سنتی و کتاب زبان شناسی طب سنتی و زبان شناسی در طب سنتی نی نی سایت و فیلم زبان شناسی طب سنتی و عکس زبان شناسی طب سنتی و زبانشناسی تشخیص بیماری از روی زبان در طب سنتی pdf و زبان سالم در طب سنتی و علت سفید شدن زبان در طب سنتی روازاده در نم نمک.

آموزش زبان شناسی در طب سنتی و تشخیص بیماری از روی زبان

اولین و مهم ترین قسمت درمانگری تشخیص درست بیماری هاست.زبان شناسی در طب سنتی [تشخیص بیماری از روی زبان]زبان شناسی در طب سنتی [تشخیص بیماری از روی زبان]

روش های مختلفی برای تشخیص بیماری ها در طب وجود دارد از جمله مزاج شناسی ، نبض شناسی ، عنبیه شناسی ، ناخن شناسی و زبان شناسی .

اگر درمانگری همه این روش ها رو مسلط باشد ، کمترین اشتباه را در تشخیص خواهد داشت.

یکی از روش های ساده و آسان تشخیص بیماری ها ، زبان شناسی است در طب ایرانی زبان بیشتر مشکلات معده رو نشان میده اما بر اساس تحقیقاتی که محققان این رشته انجام داده اند به این نتیجه رسیدن که هر قسمت زبان بیماری بخشی از بدن رو نشان میدهد.

هر قسمت زبان نقطه بازتابی قسمتی از بدن هست چون اعصاب زبان و همه قسمت های بدن از طریق مغز به هم متصل اند پس اگر بدن بیمار شود تغییراتی روی زبان بوجود میاد.

زبان شناسی در طب سنتی

تشخیص بیماری از روی حالات زبان

پزشک می تواند از روی حالات زبان قبل از اینکه علائم بیماری در شما دیده شود به بیماری شما پی برده و نسبت به بهبود آن اقدام نماید . متخصصین علم طب سنتی از طریق علم زبان شناسی بسیاری از بیماری ها را تشخیص داده و نسبت به مداوای آن اقدام می نمودند .

زبان نشان دهنده سلامت بدن است

در مکتب طب سنتی ، علاوه بر کاربردهای معمول زبان ، جایگاه کاملا ویژه ای برای این عضو مهم در امر تشخیص حالت بدن و بیماری ها مد نظر می باشد . از این رو سطح زبان از کیفیت بدن خیلی سریع متاثر گشته و انعکاس دهنده حالات درونی بدن فرد بیمار می باشد تا اندازه ای که برخی منابع طب سنتی زبان را به عنوان کشف کننده رازهای انسان در حوزه های سلامت می دانند. اکثر بیماری ها از روی حالت زبان بیمار قابل تشخیص است .

تشخیص بیماری از روی رنگ زبان
  • رنگ سفید مخاط بیانگر مزاج سرد و خلط غالب بلغم
  • زردی زبان نشانه صفرا
  • وقتی رنگ زبان سیاه می شود خلط غالب سودا است.
  • سرخی زبان نشان دهنده دم یا همان خون است .

تغییر رنگ زبان

تغییر رنگ زبان در علم زبان شناسی نشان از وجود بیماری در بدن انسان است . تغییر مزاج بدن به سمت و سوی مزاج ناسازگار موجب تغییر رنگ زبان انسان می شود.طب سنتی ایرانی همه توصیه می کند تغییر رنگ زبان خود را جدی بگیرند و در صورت مشاهده تغییر رنگ غیرعادی و غیر معمول زبان به متخصص طب سنتی مراجعه کنند .

شناخت مزاج افراد یکی از شاخصه های علم زبان شناسی در طب سنتی می باشد .

زبان شناسی در طب سنتی

یکی از متخصصین طب سنتی بیان کرد : برای ارزیابی زبان باید مخاط آن را در نظر بگیریم :

براساس این تئوری مطرح شده همه اعضای بدن در زمان بروز بیماری به طور هماهنگ و کاملا متقابل از یکدیگر حمایت می کنند تا سایر اندام ها به تعادل رسیده و بدن فرد به سلامت کامل دست یابد .

چرا تغییر رنگ زبان انسان در طب سنتی مهم است؟

از روی رنگ زبان انسان ، می توان به وجود اختلالات بدن بیمار واقف شد . با ما درادامه این مطلب همراه باشید تا با این اختلالات آشنا شوید.

سردی معده و کبد با زبانی سفید و متورم

از وجود ورم در معده ، کبد و یا سر دلالت می کند و می بایست بررسی شود . در صورتی که زبان بیمار سفید و متورم باشد ، سردی معده و کبد در بیمار مشخص می شود .

از روی رنگ زبان می توان به دمای بالای بدن پی برد

زمانی که انسان دچار تب و افزایش دمای بدن می شود سطح مخاط زبان سفید رنگ خواهد شد ، گرچه توده بافتی زبان انسان گرم است .

نشانه یبوست با سفیدی رنگ زبان

اگر سطح مخاط زبان بیمار سفید و متورم باشد در اصطلاح زبان باردار نامیده می شود .در صورتی که زبان سفید رنگ باشد با توجه به علم زبان شناسی می توان آن را از نشانه های بارز یبوست نیز دانست.

ارتباط زبان با سایر اندام های بدن

نواحی مختلف زبان انسان ، سلامت پنج اندام مربوطه را منعکس می کنند که این ارگان ها شامل : کبد ، ریه ، طحال ، قلب و کلیه است .

خصوصیات یک زبان سالم چیست؟

زبان شناسی در طب سنتی درباره خصوصیات زبان سالم به برخی از موارد اشاره نموده است :

زبان باید بدون ترک و برآمدگی باشد . رنگ زبان باید قرمز کم رنگ باشد و یک پوشش سفید ملایم و ظریف روی آن را گرفته باشد . به چنین زبانی در طب سنتی زبان سالم می گویند که آیینه یک بدن سالم است .

زبان ورم کرده و ترک دار نشانه چیست؟

زبان اگر پف و ورم داشته باشد یا رنگی به جز قرمز کم رنگ داشته باشد و دارای ترک باشد همه این ها نشانگر وجود یک یا چند بیماری در بدن می باشد که نیازمند پیگیری است .

آیا تا به حال عبارت زبان زندگی یا زبان مرگ به گوشتان خورده است؟

وقتی زبان شما یک ظاهر سرزنده و شاداب دارد و تمام علائم یک زبان سالم را در معاینه از خود نشان می دهد اصطلاحا به آن زبان زندگی می گویند که خود نشان دهنده سلامت فرد است .

وقتی زبان شما فرم ظاهری زشتی داشته باشد مثلا ورم کرده باشد یا رنگش تیره شده باشد اصلاحا به آن زبان مرگ می گویند که خود نشان از وجود بیماری در بدن فرد دارد .

زبان شناسی در طب سنتی

گیرنده های زبان

زبان شناسی طب سنتی به زبان اهمیت بسیار زیادی می دهد و آن را آیینه تمام نمای بدن می داند . اطبا سنتی برای پی بردن به حالات بدن به موارد ذیل توجه ویژه ای دارند :

رنگ زبان

این سه مقوله در کنار یکدیگر به طبیب کمک میکند از علم زبان شناسی در طب سنتی بهرمند شود . البته رنگ زبان مهمترین قسمت معاینه توسط طبیب را شکل می دهد . رنگ زبان از بازخورد شرایط واقعی بدن انعکاس پیدا می کند و دقیقا مانند یک آیینه درون بدن را نشان می دهد .

رطوبت زبان

رطوبت زبان نیز نشان دهنده میزان رطوبت بدن است . زبان می بایست همیشه کمی نم نمک باشد .

زبان خشک

زبان خشک نشان دهنده این است که مایعات کافی در بدن شما وجود ندارد . این مسئله با خوردن خوراکی های شور و چرب تشدید می شود و خشکی زبان بسیار بیشتر می شود .

نم نمک بودن زبان نشانه چیست؟

اگر زبان بیش از حد نم نمک باشد نشانگر بیش از حد بودن میزان مایعات در بدن است . در هر صورت شرایط یک زبان نرمال در علم زبان شناسی طب سنتی کمی نم نمک بودن است .

لازم به ذکر است حتما به پزشک متخصص طب سنتی مراجعه نمایید . افراد سودجو در جامعه در انتظار شما می باشند . مراجعه به افراد شیاد می تواند شما را در مواجهه با مرگ و خطرنات جبران ناپذیر قرار دهد .

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(4 رای)
80%

نظر دادن