ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، حساسیت فصلی پاییز و درمان حساسیت فصلی پاییز در طب سنتی و علائم حساسیت فصل پاییز و درمان حساسیت فصلی دکتر خیر اندیش و درمان سرفه حساسیت فصل پاییز و بهترین دارو برای حساسیت فصلی و درمان حساسیت فصلی در طب سنتی و درمان حساسیت فصلی تبریزیان و درمان حساسیت گلو با طب سنتی و درمان حساسیت فصلی عطسه و آبریزش بینی در نم نمک.

درمان حساسیت فصلی پاییز در طب سنتی

زمانی که صحبت از آلرژی می شود ، بیشتر افراد یاد فصل بهار می افتند ، معمولا آلرژی در این فصل بیشتر و دلیل آن هم شکوفه گل ها است ، ممکن است این آلرژی ها را در اوایل فصل پاییز هم احساس کنید ، هرچند عوامل تحریک کننده و حساسیت زا در فصل پاییز متفاوت هستند اما می توانند علائمی مشابه آلرژی در فصل بهار و تابستان را ایجاد کنند.درمان حساسیت فصلی پاییز در طب سنتی + علائمدرمان حساسیت فصلی پاییز در طب سنتی + علائم

هوا در فصل پاییز به گونه ای است که این آلرژی ها افزایش پیدا می کند ، آلرژی ها ممکن است مدت ها در بدن فرد باقی بمانند و حتی با پایان فصل نیز همچنان سر جای خود باشند. حساسیت پاییزی هم اگر مانند دیگر آلرژی ها درمان نشود ، می تواند باعث عفونت سینوس ها و آسم در فرد شود.

آنچه علائم آلرژی را شروع می کند آزاد شدن هیستامین ها در بدن در پاسخ به مواد محرک و آلرژی زا (آلرژی ها) نظیر گردوغبار ، گرده گل ها و گیاهان و برخی آلودگی ها است. آلرژی می تواند باعث خارش چشم و گلو و بینی و گوش ، اشک ریزش ، عطسه ، آبریزش بینی ، احساس سوزش گلو و خلط پشت حلق و گاهی گرفتگی بینی شود ، آلرژی حتی ایجاد احساس خوب نبودن و خستگی می کند.

حساسیت پاییزی؛ عفونت سینوس ها

هوا در فصل پاییز به گونه ای است که آلرژی ها افزایش پیدا می کند ، آلرژی ها ممکن است است مدت ها در بدن فرد باقی بمانند و حتی با پایان فصل نیز همچنان سر جای خود باشند ، حساسیت پاییزی هم اگر مانند دیگر آلرژی ها درمان نشود ، می تواند باعث عفونت سینوس ها و آسم در فرد شود.

درمان حساسیت فصلی پاییز در طب سنتی

انواع حساسیت پاییزی و علل آلرژی

گرده افشان ها :

گرده افشان ها از رایج ترین علت های آلرژی های فصلی در فصل پاییز هستند. تقریبا 75 درصد از افرادی که در فصل پاییز و بهار آلرژی دارند ، علت آن را گرده افشان ها می دانند. گرد افشانی تقریبا در اواخر تابستان آغاز می شود و می تواند تا ماه آبان نیز ادامه پیدا کند و تمام اینها بستگی دارد که گرمای هوا چقدر باشد ، گرده ها در هوا می توانند تا هزاران کیلومتر به فرد برسند و اصلا فرقی ندارد که شما در چه محلی زندگی می کنید.

قارچ :

یکی دیگر از علت های حساسیت در فصل پاییز این است که رطوبت هوا از بین می رود و باعث می شود که قارچ ها روی برگ های مرطوب باقی بمانند. معمولا اگر بیش از حد با برگ های پاییزی در تماس باشید ، احتمال ورود این آلرژی ها بالاتر می رود. گرد و غبار و رطوبت در هوا به عنوان فیلتری برای آلودگی ها عمل می کند اما هوای خشک مثل هوای پاییزی باعث افزایش گرد و غبارها می شود. همچنین حشرات نیز در آن افزایش پیدا می کند و همین موضوع علت بسیاری از حساسیت های پاییزی است.

نشانه های حساسیت پاییزی

نشانه های حساسیت پاییزی اغلب با حساسیت های دیگر فصل ها متفاوت است و علائم رایج آن عبارتند از :

  • - خارش بینی و چشم
  • - آبریزش بینی
  • - سرفه کردن
  • - آبریزش بینی

سایر علائم حساسیت پاییزی :

  • - مشکلات به وجود آمده در ریه مثل آسم
  • - خارش دهان و پشت گلو
  • - جوش زدن در قسمت شکم
  • - اسهال
  • - در موارد شدید تر آنافیلاکسی
  • - کهیرهای پوستی
  • - پوست بیش از حد خشک
  • - خارش
  • - اگزما

چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟

گاهی اوقات حساسیت پاییزی به گونه ای می شود که ممکن است آن را با سرما خوردگی اشتباه بگیریم ، در این حالت بهتر است که حتما به یک متخصص مراجعه کنید تا بفهمید که آلرژی دارید یا سرما خورده اید. کودکان چهار سال به بالا می توانند علائم آلرژی را از خود نشان دهند.

می توانید در همین سنین علائم حساسیت را در آنها ببینید و از به وجود آمدن آلرژی پیشگیری کنید اما برای نوزادان تشخیص آلرژی از سرماخوردگی کمی سخت تر خواهد بود ، آنها نمی توانند داروهای مربوط به حساسیت را مصرف کنند.

حتما نوزاد خود را در صورت دیدن علائم حساسیت به نزد پزشک متخصص ببرید. کودکان مبتلا به آسم یا اگزمای پوستی در برابر حساسیت های فصلی آسیب پذیرتر هستند و کودکانی که از خانواده خود این ارث را برده اند ، احتمال بیشتری برای ابتلاء به حساسیت را دارند.

راهکارهای کنترل حساسیت پاییزی

1- مصرف منظم دارو

2- هر زمان که از بیرون به منزل مراجعه می کنید دست های خود را کاملا شست وشو دهید

3- کمتر در معرض موارد حساسیت زا قرار بگیرید

4- لباس های بیرون از منزل را داخل منزل نپوشید

نکاتی باید رعایت کنید

1- با مشورت پزشک از دستگاه بخور خانگی استفاده کنید.

2- غذاهای سالم و مقوی مصرف کنید ، میوه و سبزیجات تازه را فراموش نکنید.

3- آب فراوان بنوشید.

4- شست وشوی گلو و بینی با محلول نمک می تواند با کاهش تعداد این عوامل در مخاط حلق و بینی ، به کاهش علائم آلرژی منجر شود.

5- استفاده از ماسک

6- وقتی از خانه خارج می شوید یا در خانه مشغول استفاده از جارو برقی هستید ، باید از ماسک استفاده کنید.

علائم را اشتباه نگیرید

بسیاری از علائم در سرماخوردگی و حساسیت فصلی مشترک هستند ، بنابراین تشخیص این دو عارضه از یکدیگر دشوار است. به همین دلیل ، بررسی علائمی که در این دو بیماری مشترک نیست ، می تواند مفید باشد ، اگر هر کدام از علائم زیر را تجربه کردید ، به احتمال زیاد دچار سرماخوردگی (و نه حساسیت فصلی) شده اید :

یک روش دیگر برای تفاوت قائل شدن بین سرماخوردگی و حساسیت ، مدت زمانی است که طول می کشد تا علائم برطرف شود.

سرماخوردگی معمولا خود به خود طی هفت تا 10 روز برطرف می شود در حالی که حساسیت تا زمانی که درمان شود یا محرک برطرف شود ، باقی می ماند.

راه های پیشگیری از حساسیت فصلی در پاییز

برای ج لوگیری از بروز بیماری های فصلی پاییز ، خوردن یک لیوان آب داغ ، یک قاشق عسل خوب و چند قطره آب لیموی طبیعی در صبحگاه و خوردن یک لیوان آب سیب قرمز شیرین در شب یک واکسن بسیار قوی در مقابل بیماری های فصلی و آلرژی تنفسی است.

بهترین غذاها در فصل پاییز که سلامتی و انرژی به فرد می دهد ، آب گوشت به ویژه آب گوشت سنتی است که فرد را با خوردن آن قوی و سالم نگه می دارد.

بیمارانی که دچار سرفه ، سرماخوردگی و آلرژی می شوند دو راه برای پیشگیری از این بیماری دارند. یکی این که بالاترین نقطه جمجمه خود را پوشیده و گرم نگه داشته و در فصل سرما و هنگامی که از حمام بیرون می آیند حتما این نقطه را خشک و بعد از آن گرم نگه دارند.

همچنین کف پاها به ویژه در هنگام بیرون آمدن از حمام باید خشک شده و از جوراب های نخی مناسب استفاده شود. با گرم نگه داشتن بالای سر و کف پا از این بیماری و آلرژی پرهیز می کنیم و این روش ، یک واکسن طبیعی در برابر آلرژی محسوب می شود.

درمان حساسیت فصلی پاییز در طب سنتی

نسخه های طب سنتی برای درمان آلرژی پاییزی با گیاهان و روش های خانگی

خوردن بیشتر فلفل :

فلفل یکی از رایج ترین درمان های طبیعی هستند. غذاهای تند مانند فلفل قرمز به دلیل توانایی در تمیز کردن سینوس ها توصیه می شوند. به طور طبیعی غذاهای تند اغلب می توانند مجاری تنفسی را تمیز کنند هنگامی که تعداد بالای گرده باعث گرفتگی و درد سینوس می شود.

تمیز کردن پلک :

مهم است قسمت بیرونی چشم و مژه را تمیز کنید که در آن گرده در طول روزهای گرده ای در سطح بالا جمع می شود. ممکن است برای شستن کامل مژه های خود و پلک های چشم بیشتر از چند بار در روز شامپو بزنید. این کار به کاهش شدید قرمزی ، خارش ، تورم کمک می کند.

درمان حساسیت فصلی پاییز در طب سنتی

تعویض منظم ملحفه :

آیا علائم آلرژی در شب شدیدتر است؟ یا زمانی که صبح از خواب بیدار می شوید ، احساس می کنید خلط دارید؟ وقتی این اتفاق می افتد ، شما ممکن است برای خوابیدن گرده را بردارید. توصیه می شود قبل از این بخوابید روبالشی خود را به طور مرتب در طول هفته تغییر دهید دوش بگیرید.

گزنه :

می توانید داروهای آنتی هیستامین را از داروخانه محلی بخرید اما گزنه ، یک آنتی هیستامین طبیعی بدون عوارض جانبی مضر بیشتر مانند خشکی دهان ، سختی در مدفوع ، خواب آلودگی ، حالت تهوع ، استفراغ ، و رخوت است. این گیاه تاریخچه طولانی استفاده به عنوان منبع دارو ، غذا و فیبر دارد.گزنه را می توان در یک کپسول خشک خریداری کرد و یا آن را مثل چایی درست کرد.

ماست :

طبق گفته متخصصان تغذیه ، ماست ساده توانایی خلاص شدن از علایم آلرژی به خاطر باکتری و پروتئین های ضد التهاب را دارد. سعی کنید یک فنجان ماست را به صبح و یا میان وعده بعد از ظهر برای مبارزه با گرفتگی سینوسی اضافه کنید.

درمان حساسیت فصلی پاییز در طب سنتی

پیاز :

پیاز حاوی بیوفلانوئید به نام کورستین هستند. این بیماری خارش ، چشم های آبکی ، تب و آسم را به حداقل می رساند. کورستین نیز برای آسم ، برونشیت ، سینوزیت و آنفولانزا ثابت شده است. توصیه می شود که به همراه ویتامین ث دوزهای 2 گرم در روز برای بهترین نتیجه ممکن مصرف شود.

ویتامین ث :

آلرژن می توانند باعث سلول های ویژه ای در بدن شوند تا هیستامین را به طور غیر عادی تولید کنند ، یک واکنش ایمنی به یک تهدید تلقی شده که در غیر این صورت برای بدن بی خطر است. این آلرژی عبارتند از : شکایت های فصلی معمول مانند اشک ، خلط زیاد و آبریزش بینی. افزایش مصرف روزانه ویتامین ث از تشکیل هیستامین جلوگیری می کند ، در مقایسه با جانشین معمولی ، که با تداخل با هیستامین بعد از تولید کار می کند. برای نتایج بهینه ، بهتر است آن را در طول روز با بیوفلاونوئید در حدود 2000 میلی گرم در روز برای پشتیبانی ایمن در نظر بگیرید.

درمان حساسیت فصلی پاییز در طب سنتی

نوشیدن چای رویبوس :

چای رویبوس عموما به عنوان درمان سردردهای مزمن ، آسم ، آلرژی و اگزما استفاده می شود. این کاملا بدون کافئین است و تانین پایینی دارد. می توانید هر روز این نوشیدنی ها را بدون هیچ گونه عوارض جانبی ممکن بنوشید. هم چنین به تقویت سیستم ایمنی با افزایش آنتی اکسیدان بدن کمک می کند. این ایمونوگلوبولین یک محرک حساس آلرژی است ، که آن را درهم می شکند.

شست و شوی بینی :

بسیاری با داشتن علائم سینوزیت آلرژی ها و محرک های فصلی از شست و شوی بینی استفاده می کنند چون باعث کاهش تراکم و درد و فشار چهره می شوند. مکانیزم اصلی شست و شوی بینی خلط را بیرون می آورد و به بیرون ریختن آن از مجاری بینی کمک می کند.

درمان حساسیت فصلی پاییز در طب سنتی

افزایش اسیدهای چرب امگا 3:

مستند شده است که اسیدهای چرب برای سلامت مغز و سلامت قلبی عروقی خوب هستند. اما این اسیدها نیز ممکن است به آلرژی کمک کنند. مطالعه آلمانی غذاهایی را با اسیدهای چرب امگا 3 با توانایی مبارزه با التهاب مرتبط دانست که نشانه آلرژی است. غذاهایی که اسیدهای چرب بالایی دارند شامل گردو ، کتان ، تخم مرغ و ماهی چرب آب سرد هستند.

مکمل های غذایی طبیعی :

مطالعه ای که در ژورنال پزشکی بالینی و آزمایشگاهی منتشر شد نشان داد شرکت کنندگانی که از قرص های گیاهی دارویی استفاده کرده اند ، پس از تنها یک هفته ، آلرژی شان تسکین پیدا کرده است.

استفاده از روغن اکالیپتوس :

این روغن برای کمک به تمیز کردن سینوس ها و فراهم کردن درمان گرفتگی بینی عالی است. مقدار کمی روغن نارگیل را مخلوط کنید و روی سینه بمالید. همچنین شواهدی وجود دارد که اضافه کردن چند قطره روغن اکالیپتوس برای تمیز کردن محصولات می تواند به کشتن حشرات گرد و غبار در اطراف خانه کمک کند.

ماسک :

برای انجام کارهای خانه یا حیاط ، ماسک را برای کاهش استنشاق بزنید. از آلرژی های فصلی اجتناب کنید و راه های طبیعی برای یافتن پیش گیری یا تسکین نشانه ها پیدا کنید.

درمان حساسیت فصلی پاییز در طب سنتی

رایحه درمانی :

رایحه درمانی و روغن های اسانس ممکن است به تمیز کردن مجاری بینی کمک کنند و باعث تسکین شوند. در یک مطالعه پزشکی افراد مبتلا به آلرژی با ترکیبی از چوب صندل ، شمعدانی به مدت 5 دقیقه ، دو بار در روز به مدت 7 روز ، رشد قابل توجهی در علایم ، به خصوص بینی گرفته داشتند ، در مقایسه با کسانی که روغن را بو می کشیدند ، نشان دادند.

روغن نارگیل ، ریحان ، نعناع و روغن های اسانس نعناع نیز معمولا برای رفع گرفتگی به کار می روند. می توانید روغن و یا کمی روغن بینی را در داخل سوراخ های بینی خود قرار دهید. اوکالیپتوس ، نعناع ، اسطوخودوس ، کنجد و روغن نارگیل است.

طب سوزنی :

اگر هرگز این روش درمانی باستانی چین را امتحان نکرده اید ، حالا زمان زیادی برای رفتن به آن است. این کار شامل استفاده از سوزن های فوق ریزدانه برای تحریک نقاط خاص و تاثیر تغییرات سالم در بدن - در این مورد ، رهایی از گرفتگی فصلی ، آبریزش بینی و عطسه کردن است.

کاهش استرس :

استرس می تواند سیستم ایمنی را آسیب بزند و تقریبا هر گونه بیماری را بدتر کند. استرس بالا ، علائم آلرژی طولانی را به طور قابل توجهی تشدید می کند.

درمان حساسیت فصلی پاییز در طب سنتی

پروبیوتیک :

پروبیوتیک روده را اصلاح می کند ، سیستم ایمنی را پشتیبانی و می توانند دوره طبیعی یک آلرژی را تغییر دهند. مطالعات نشان داده اند مکمل پروبیتیک یک مزیت بالینی برای کودکانی دارد که بیماری تنفسی آلرژی مانند آسم و آلرژی بینی دارند تاثیر می گذارند.

غذاهای حاوی پروبیوتیک شامل کلم ترش ، کیمیچی ، ماست نیز بسیار مفید هستند چون فرآیند تخمیر ، باکتری های مفید را ایجاد می کند که شبیه به ارگانیسم هایی هستند که در مکمل های پروبیوتیک یافت می شوند. و درست مانند مکمل های پروبیوتیک ، این غذاهای تخمیر شده ، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند و به تسکین آلرژی کمک می کنند.

ویتامین د :

تحقیقات نشان می دهد که ویتامین د اثرات عمیق روی عملکردهای ایمنی و دوره آلرژی ها اعمال می کند. مطالعه ای که در ژورنال پزشکی بالینی و تجربی منتشر شد نشان داد که اصلاح سطوح ویتامین د در آن هایی که دچار کمبود هستند و تاثیرات حفاظتی در بیماران مبتلا به آلرژی ها و همچنین کودکان در معرض خطر توسعه دارند.

درمان حساسیت فصلی پاییز در طب سنتی

روغن ضروری لیمو :

روغن لیمو یکی از بهترین روغن ها برای آلرژی است زیرا از سیستم لنفاوی حمایت می کند ، رشد باکتری را مهار کرده و عملکرد سیستم ایمنی را افزایش می دهد. وقتی شما یک یا دو قطره را به آب اضافه می کنید ، روغن لیمو می تواند با تحریک کبد و تخلیه سموم که می تواند موجب التهاب شود نیز مفید باشد. روغن لیمو می تواند برای ضد عفونی کردن خانه ، لباس ها و سطوح دیگر از آلرژن مورد استفاده قرار گیرد.

عسل محلی :

در یک مطالعه تصادفی و کنترل شده در سال 2011 در بایگانی بین المللی بیمارانی که عسل را مصرف کردند ، کنترل بهتری نسبت به علائم آلرژی خود نسبت به داروهای آلرژی سنتی داشتند. نیز روزهای کمتری علائم آلرژی شدید داشتند و آنتی هیستامین کمتری نسبت به گروه کنترل داشتند.

چرا؟ عسل محلی به عنوان یک درمان طولانی مدت موثر برای علائم آلرژی شناخته می شود چون معتقدند که حاوی مقادیر کمی از گرده محلی هستند که احتمالا باعث واکنش می شود. در طول زمان مصرف عسل محلی تحمل بیشتری نسبت به گرده ایجاد می کند. توصیه می شود مصرف 1 تا 2 قاشق سوپ خوری در روز را برای کاهش حساسیت گرده ، کاهش گرفتگی ، خارش التیام ، چشم های آبکی و بینی داشته باشید.

درمان حساسیت فصلی پاییز در طب سنتی

یوگا :

یوگا حامی قدرتمند استرس و سیستم ایمنی است و مشخص می شود که برخی حالت های خاص ممکن است به شما کمک کنند راحت تر نفس بکشید.

حالت های زیر را تمرین کنید و هر یک را به مدت سه نفس نگه دارید. حتی اگر نمی توانید همه آن ها را انجام دهید ، فقط دو یا سه مورد را انجام دهید :

ژست پل :

چنانچه در بخش ورزش و تناسب اندام نم نمک کامل توضیح دادیم برای انجام این حرکت روی زمین دراز بکشید ، زانوهای خود را خم کنید ، دست هایتان را کنار خود قرار دهید پاها را فشار دهید تا باسن را از زمین بلند کنید.

ژست شتر :

بر روی زمین زانو بزنید و دست هایتان را بر پشت خود قرار دهید. به آرامی پشت خود را قوس دهید تا به آسمان نگاه کنید اگر احساس راحتی داشته باشید ، دست هایتان را حرکت دهید تا پاشنه تان را نگه دارید وقتی به بالا بردن سینه تان ادامه می دهید.

درمان حساسیت فصلی پاییز در طب سنتی

تعظیم :

روی زمین روی شکم دراز بکشید و دست هایتان را در کنار خود قرار دهید. زانوهایتان را خم کنید ، بالاتنه خود را بلند کنید ، و مچ پای خود را بگیرید. پاهایتان را با دست فشار دهید تا به بالا بردن تنه و پاهای خود کمی بیشتر کمک کنید.

ژست کبری :

بر روی زمین دراز بکشید و کف دست هایتان را روی زمین کنار سینه خود قرار دهید. به آرامی بدن تان را روی زمین فشار دهید چون شما نوک پاهای خود را به کف زمین فشار می دهید.

درمان حساسیت فصلی پاییز در طب سنتی

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن