ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، درمان تعریق شبانه در طب سنتی و درمان تعریق شبانه در طب اسلامی و علت تعریق شبانه و درمان عرق کردن شبانه در طب سنتی و درمان عرق سرد شبانه در طب اسلامی و درمان عرق سر و گردن در طب سنتی در نم نمک.

درمان تعریق شبانه در طب سنتی و اسلامی

برخی از علل عرق شبانه قابل پیشگیری هستند. برای پایین آوردن خطر ابتلا به عرق شبانه :درمان تعریق شبانه در طب سنتی و اسلامی + علتدرمان تعریق شبانه در طب سنتی و اسلامی + علت

  • مصرف الکل و کافئین را محدود کنید.
  • اجتناب از مصرف دخانیات و مواد مخدر غیر قانونی.
  • اتاق خواب خود را در مقایسه با روز در دمای راحت تر و خنک نگه دارید.
  • در زمان نزدیک به ساعت خواب ورزش نکنید ، غذاهای تند نخورید یا نوشیدنی های گرم ننوشید.
  • در صورت شک به احتمال ابتلا به عفونت و سایر بیماری ها ، به سرعت به پزشک مراجعه کنید.
  • برای درمان عرق شبانه ، دکتر شما اقدامات لازم را برای تشخیص علت زمینه ای انجام خواهد داد و برنامه درمانی مناسب برای شما بستگی به تشخیص پزشک دارد.
  • اگر در نتیجه یائسگی احساس گرگرفتگی و عرق کنید ، پزشک ممکن است هورمون درمانی را توصیه کند. هورمون درمانی ممکن است به کاهش تعداد دوره های گرگرفتگی که تجربه می کنید کمک کند و علائم دیگر را نیز کاهش دهد. پزشک شما همچنین ممکن است داروهای دیگری مانند گاباپنتین ، کلونیدین یا ونلافاکسین تجویز کند.
  • اگر عرق شبانه ناشی از عفونت زمینه ای شما باشد ، پزشک ممکن است آنتی بیوتیک ها ، داروهای ضد ویروسی یا داروهای دیگر را برای کمک به درمان تجویز کند.
  • اگر عرق شبانه شما به علت سرطان ایجاد می شود ، پزشک ممکن است ترکیبی از داروهای شیمی درمانی ، جراحی یا سایر درمان ها را توصیه کند.
  • اگر عرق شبانه شما به داروهایی که مصرف می کنید مرتبط باشد ، پزشک ممکن است دوز دارو را تنظیم کند یا یک دارو جایگزین را پیشنهاد دهد.
  • اگر مصرف الکل ، مصرف کافئین یا مصرف مواد مخدر غیرمجاز ، علت عرق شبانه شما باشند ، ممکن است پزشک شما را به محدود کردن یا اجتناب از این مواد توصیه کند. در بعضی موارد ممکن است تجویز دارو و توصیه درمانی برای ترک به شما کمک کند.
  • پزشک ممکن است به شما توصیه کند عادات خواب خود را تنظیم کنید. عدم استفاده از پتو ، استفاده از لباس خواب های سبک تر و یا باز کردن پنجره در اتاق خوابتان ممکن است به جلوگیری و کاهش عرق شبانه کمک کند. همچنین ممکن است استفاده از تهویه مطبوع یا یافتن جای خنک تر برای خواب کمک کننده باشد.

درمان تعریق شبانه در طب سنتی و اسلامی

عرق شبانه چیست؟

عرق شبانه به عرق بیش از حد در طول شب گفته می شود ، به شرطی که دمای اتاق خواب شما به صورت غیر معمول گرم نباشد یا هنگام خواب لباس زیادی بر تن نداشته باشید ، با این حال ممکن است در طول خواب عرق کنید و عرق کردن در چنین شرایطی طبیعی است. اما با این وجود پزشکان اغلب شاهد شکایت بیماران از عرق شبانه هستند.

علائم عرق شبانه

تعریق شبانه واقعی ، گرگرفتگی شدید در شب است که منجر به خیس شدن لباس ها و ملحفه های شما شود. و این تعریق به دمای محیط مربوط نیست. توجه داشته باشید که گرگرفتگی (گرما و قرمزی صورت و بدن) ممکن است به سختی از تعریق شبانه قابل تشخیص باشد.

دلایل عرق شبانه چیست؟

عرق شبانه علل مختلفی می تواند داشه باشد. برای پیدا کردن علت ، پزشک باید با کسب سابقه پزشکی دقیق و انجام تست های لازم پزشکی که عامل تعریق شبانه است را پیدا کند. برخی از شرایط شناخته شده که می توانند باعث عرق شبانه شوند عبارتند از :

یائسگی : گرگرفتگی هایی که همراه با یائسگی معمولا شبانه هستند و موجب عرق شبانه می شوند. گر گرفتگی علت بسیار شایع عرق شبانه در زنان است.

تعریق بیش از اندازه ایدیوپاتیک : تعریق بیش از اندازه ایدیوپاتیک وضعیتی است که در اینصورت بدن بدون هیچ علت شناخته شده پزشکی ، به صورت مزمن عرق زیاد تولید می کند.

درمان تعریق شبانه در طب سنتی و اسلامی

علل کمتر شایع اما خطر ساز عرق شبانه :

عفونت ها : سل عفونتی است که بیشتر مواقع همراه با تعریق شبانه است. اما عفونت های باکتریایی مانند اندوکاردیت (التهاب دریچه های قلب) ، استئومیلیت(التهاب استخوان) ، عفونت های قارچی مانند کوکسیدیومایکوزیس(تب دره) ، عفونت های انگلی مانند لیشمانیوز ، عفونت های ویروسی ، آبسه ها می توانند موجب عرق شبانه شوند. همچنین عرق شبانه می تواند نشانه عفونت با HIV باشد.

سرطان : عرق شبانه از اولین علائم برخی سرطان ها است. شایعترین نوع سرطان مرتبط با عرق شبانه لنفوم است. با این حال ، افرادی که هنوز بیماری سرطان در آن ها تشخیص داده نشده است ، اغلب علائم دیگری مانند کاهش وزن ناگهانی و تب نیز دارند.

داروها : مصرف برخی از داروها می تواند منجر به عرق شبانه شود. داروهای ضد افسردگی داروهای رایجی هستند که می توانند منجر به عرق شبانه شوند. همچنین از نظر شیوع عرق شبانه در افراد مصرف کننده داروهای ضد افسردگی ، 8% تا 22% از افرادی که داروهای ضد افسردگی مصرف می کنند ، عرق شبانه دارند. به علاوه سایر داروهای روانپزشکی نیز می توانند باعث عرق شبانه شوند. همچنین داروهایی که برای کاهش تب مصرف می شوند ، مانند آسپیرین و استامینوفن ، گاهی اوقات منجر به عرق می شوند. حتی درمان های هورمونی و بسیاری از داروهای دیگر می توانند باعث عرق کردن یا گرگرفتگی در شب شوند.

هیپوگلیسمی (افت قند خون) : قند خون پایین می تواند باعث عرق شود. افرادی که انسولین یا انواع داروهای خوراکی برای درمان دیابت مصرف می کنند ، ممکن است در طول شب دچار افت قند خون و به دنبال آن عرق شبانه شوند.

اختلالات هورمونی : تعریق و گرگرفتگی می توانند با چند اختلال هورمونی از جمله فئوکروموسیتوم ، سندرم کارسینوئید و پرکاری تیروئید همراه باشند.

شرایط نورولوژیک : به طور غیر متداول ، شرایط عصبی از جمله : دیس رفلکسی اوتونوم ، حباب نخاعی یا گشادی نخاع پس از سانحه ، سکته مغزی و نوروپاتی اتونوم ممکن است باعث افزایش تعریق و همچنین عرق شبانه شود.

مصرف مواد محرک : مصرف بیش از حد کافئین ، الکل ، تنباکو ، مواد مخدر یا داروهای غیر مجاز نیز می تواند باعث عرق شبانه شود.

نارسایی احتقانی قلب

درمان تعریق شبانه در طب سنتی و اسلامی

چه موقع برای درمان عرق شبانه به پزشک مراجعه کنیم؟

وجود عرق شبانه معمولا نگران کننده نیست اما در بعضی موارد ، ممکن است نشانه ای از مشکلات پزشکی زمینه ای باشد که نیاز به درمان دارد. در نظر داشته باشید که در صورت ایجاد عرق شبانه ای که اغلب رخ می دهد ، یا در خواب تان اختلال ایجاد می کند یا همراهی عرق شبانه با دیگر علائم ، به متخصص داخلی مراجعه کنید. همچنین ممکن است عرق شبانه همراه با تب بالا ، سرفه و یا کاهش وزن غیر قابل توضیح ، نشانه ای از یک مشکل پزشکی جدی باشد. اگر شما مبتلا به لنفوم یا HIV هستید ، عرق شبانه ممکن است نشانه ای از پیشرفت بیماری شما باشد. به صورت کلی اگر هر کدام از علائم را تجربه کردید ، حتما این مساله را با پزشک خود در میان بگذارید.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن