ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ،  کیاسر و مناطق دیدنی  کیاسر و جاذبه های گردشگری  کیاسر و اماکن زیارتی  کیاسر و اماکن تاریخی  کیاسر و سوغات  کیاسر و آداب و رسوم  کیاسر و جاذبه های توریستی  کیاسر و دیدنی های  کیاسر برای خارجی ها و طبیعت بکر  کیاسر و روستاهای دیدنی  کیاسر و مناظر طبیعی  کیاسر و آبشار در  کیاسر و مسجد در  کیاسر و غذاهای محلی  کیاسر و شیرینی مخصوص  کیاسر در نم نمک.

جاهای دیدنی و جاذبه های گردشگری کیاسر

بیشتر از همه چیز تصویر استان های شمالی در ذهن ما سرسبزی ، باران و جنگل های مه گرفته و مرطوب را تداعی می کند. دلیل این هم طبیعت بکر و دلنواز این منطقه است. اصلی ترین دلیل سفر به شمال هم ، لذت بردن از طبیعت و رهایی چند روزه از هیاهوی زندگی شهری است. اگر شما هم به این علت قصد سفر به استان مازندران را دارید ، یکی از بهترین انتخاب ها برای تان می تواند کیاسر باشد. در ادامه این مطلب از سایت نم نمک هم به معرفی این جاذبه های طبیعی می پردازیم.جاهای دیدنی و جاذبه های گردشگری کیاسر [عکس]جاهای دیدنی و جاذبه های گردشگری کیاسر [عکس]

پارک ملی کیاسر

جاهای دیدنی کیاسر

اگر 10 کیلومتر به سمت جنوب کیاسر برانید به جایی خواهید رسید که در مساحت 7312 هکتاریش ، گونه های مختلف جانوری و گیاهی را جای داده است. همچنین پارک ملی کیاسر در سمتِ شمال پناهگاه حیات وحش دودانگه و چهاردانگه قرار دارد. در دل این جاذبه طبیعی ، جنگل کیاسر ، رودخانه تجن و رود کاردی کلا نیز واقع شده اند. اقلیم معتدل و مرطوب این پارک ملی و دامنه های سرسبز آن ، باعث تبدیل آن جا به یکی از بهترین مکان ها برای پیاده روی شده است.

جاهای دیدنی کیاسر

خوشبختانه وجود طبیعت بکر و دیدنی های فراوان ، این منطقه را مناسب طبیعت گردی و تجربه فضایی تازه کرده است. اما جذابیت پارک ملی کیاسر به این موارد محدود نمی شود و وجود یک قلعه تاریخی حس وحال منحصر به فردی به آن جا داده است. در این جاذبه کیاسر فرصت تجربه بازدیدِ نزدیک از گیاهانی چون بلوط ، گون ، سرخدار و اوری را خواهید داشت. همچنین این منطقه زیستگاه حیواناتی چون خرس قهوه ای ، گربه جنگلی ، شوکا ، روباه ، پلنگ و پرندگانی از جمله هدهد ، کنک و کبوتر جنگلی است. این تنوع زیستی کم نظیر باعث جذب گردشگران از سایر نقاط ایران شده؛ شاید شما هم با این توصیفات تمایل پیدا کرده اید به این گردشگران بپیوندید. پس پارک ملی کیاسر را از دست ندهید.

دریاچه الندان

جاهای دیدنی کیاسر

شاید برای شما هم سوال شده «دریاچه کیاسر کجاست؟» باید گفت ، یکی دیگر از جاهای دیدنی کیاسر دریاچه الندان و جنگل زیبای اطراف آن است. برای رسیدن به این مکان بی نظیر لازم است با پیمودن 20 کیلومتر مسافت ، از کیاسر به سمت پله الندان چهاردانگه سفر کنید. این دریاچه 17 هکتاری به قدری مهم بوده که در سال 1394 به ثبت فهرست آثار ملی رسیده است. به دلیل بارش فراوان باران در اطراف دریاچه ، جنگل الندان کیاسر به وجود آمده اما تنوع گیاهی این منطقه شامل موارد بسیار بیشتری است. اگر فصل بهار به آن جا سفر کنید با دیدن گل بنفشه ، گیاهان دارویی و انواع سبزی معطر روحتان تازه می شود. اما تنها فصل بهارِ این دریاچه منحصربه فرد نیست و زمستان آن هم دیدنی است. اگر در تعطیلات زمستانی قصد سفر به کیاسر کردید ، دریاچه الندان را فراموش نکنید. مطمئناً دیدن اردک های وحشی و ماهی های درون دریاچه خاطره ای فراموش نشدنی خواهد بود.

کوه آچو

اگر در بین جاذبه های کیاسر به دنبال محلی برای تجربه هیجان می گردید ، پیشنهاد ما کوه آچو است. دامنه این قله را جنگل و چندین دره احاطه کرده اند که رنگ زرد محیط در فصل پاییز قابل توصیف نیست. هوای بارانی و مه گرفته این دیدنی کیاسر ، می تواند تمام خستگی را از تن بیرون کند و روحی تازه در شما بدمد. چون مسیر صعود ماشین رو و هموار نیست ، برای رسیدن به قله باید انرژی صرف کنید. البته هیجانِ مسیر به قدری زیاد است که در پایان همه سختی مسیر را فراموش می کنید.

آبشار نوک پشت

جاهای دیدنی کیاسر

در روستای نوک پِشت استان مازندران آبشاری بسیار زیبا و دیدنی قرار دارد. آبشار نوک پشت در شرق کوه نوک واقع و از یک چشمه نیز تشکیل شده است. برای رسیدن به این آبشارِ بکر باید مسیری را پیاده روی کنید و امکان استفاده از وسایل نقلیه وجود ندارد. به دلیل رویش درختان آلوچه وحشی در اطراف این چشمه کیاسر ، می توان با نوش جان کردن یک دانه از این میوه ها خود را آماده آب تنیِ کرد. آب خنک آبشار نوک پشت گرمای تابستان را از یاد افراد می برد و نشاط را به آن ها برمی گرداند.

روستای اروت

جاهای دیدنی کیاسر

درست است بیرون زدن از شهرمان و رفتن به شهری دیگر ، می تواند در تغییر حال و هوای ما خیلی موثر باشد. اما به همین میزان نباید قانع بود و با بازدید از روستاهای دل انگیز این تجربه را می توان عمیق تر هم کرد. کیاسر نیز با داشتن روستاهای مختلف ، بسیار مناسب این نوع از گردشگری خواهد بود. تنها لازم است با پیمودن قدری مسافت به روستای اروت برسید و از محیط بکر آن جا لذت ببرید. این روستا در کنار رود تجن قرار گرفته و جمعیت آن به حدود 300 نفر می رسد. مردم زحمت کش اروت خود زحمت پخت نان را قبول کرده اند و همین باعث شد هیچ مغازه نانوایی در آن جا وجود نداشته باشد. اگر سراغی از مردم مهمان نواز این منطقه بگیرید ، مطمئناً بعد از قدری آشنایی شما را مهمان سفره گرم شان می کنند. اما لذت دیدار از اروت به همین مورد محدود نمی شود و فرصت تماشای بی واسطه یکی از زیباترین رودخانه ها را خواهید داشت. در کنار این رودخانه کیاسر جنگلی بسیار زیبا قرار دارد. با قدم زدن در کنار مزارع توتون خواهید توانست خودتان را به این جنگل برسانید و از هوای مرطوبش تنفس کنید.

روستای وری

جاهای دیدنی کیاسر

حالا که در معرفی جاهای دیدنی کیاسر بحث به روستاها رسید ، نمی شود این موضوع را ادامه نداد. در فاصله 60 کیلومتری جنوب شرقی این شهر ، روستایی با منظره ای عجیب و خاص قرار دارد. به دلیل رانش زمین مردم ساکن روستای وری ، مجبور به مهاجرت شدند. به همین دلیل هم بیشتر بخش قدیمی روستا اکنون به مخروبه تبدیل شده است. اما معماری خاصِ آن بخش به قدری جذاب است که ارزش وقت گذاشتن را خواهد داشت. از دیگر مکان های مهم وری مقبره امامزاده محمود محسوب می شد که مردمان روستا به او ارادت خاصی دارند. شغل اصلی مردم منطقه کشاورزی است و اگر در زمان مناسبی به آن جا بروید ، فرصت خرید از کشاورزان را هم خواهید داشت.

جاده کیاسر

جاهای دیدنی کیاسر

همیشه قرار نیست برای لذت از مسافرت تا رسیدن به خود مقصد صبر کنید. بلکه گاهی آن چه می خواهید ، از همان ابتدای راه در دسترس شما قرار می گیرد. وقتی در طول جاده در حال رانندگی هستید یا سرتان را به پنجره اتوبوس چسبانده اید ، عبور درختان از کنار چشمانتان منظره ای فوق العاده خواهد داشت. تمام این مسیر سرسبز پر از حس زندگی است. حتی می توانید اگر جایی امکانش بود ، توقف کنید و از دیدن اطراف تان لذت ببرید.

بام کیاسر

جاهای دیدنی کیاسر

برخی افراد تمایل ندارند چندان از مقصدشان دور شوند و برای این اشخاص هم ، جاذبه های گردشگری کیاسر پاسخی دارد. اگر به مرتفع ترین نقطه شهر بروید فرصت تماشای منظره تمام منطقه و تنفس هوایی مطبوع را خواهید داشت. البته برای رسیدن به بام کیاسر ، لازم است قدری مسیرتان را به سمت چهاردانگه تغییر دهید. بعد از ورود به آن جا ، علاوه بر فرصت لذت از محیط می توانید غذاهای محلی از جمله آش را به همراه یک لیوان چای زغالی نوش جان کنید.

جاذبه های تاریخی کیاسر

منطقه مازندان تنها به طبیعت همیشه زنده اش شناخته نشده و قدمت طولانی این منطقه ، باعث غنای آثار تاریخی آن جا هم شده. اگر شما نیز دوست دارید تا به قلب تاریخ سفر کنید بناها و آثار دیدنی شهر کیاسر را از دست ندهید.

خانه موزه حاج علیرضا رضایی کلانتری

جاهای دیدنی کیاسر

اگر وقت گردش در شهر کیاسر گذرتان به خیابان شهدا بیفتید ، خانه ای را با یک درب چوبی و تابلویی مشاهده می کنید که نشان می دهد این بنا یک موزه است. معماری این خانه موزه بازدید کنندگان را به گونه عمیقی تحت تأثیر قرار می دهد ، اما ماجرا به همین مورد ختم نخواهد شد. در تک تک این بنا اشیای چوبی از جمله ترازوی قدیمی و نقوش معرق اسلامی ، زیبایی را از طریق دریچه چشمتان واردِ تمام سلول های بدن تان خواهد کرد. این اشیاء را استاد علیرضا کلانتری با زحمت فراوان در طول 30 سال پدید آورده ، تا اکنون در مقابل دیدگان شما قرار بگیرند.

رویش درختان میوه و انواع گل ها در حیاط پشتی موزه نیز ، صفای خاصی به فضا بخشیده است. در این حیاط روزهای پنج شنبه و جمعه نیز آش و نان محلی طبخ می شود و می توانید از این خوراک خوشمزه نوش جان کنید.

دیگر جاذبه های تاریخی کیاسر

اطراف این شهر را بناهای قدیمی احاطه کرده اند که برای بازدید از آن ها لازم است حسابی وقت بگذارید. متأسفانه برخی از این آثار به دلیل تغییر در کاربری یا عدم رسیدگی هم اکنون از دست رفته اند. برخی دیگر از این دیدنی های تاریخی نیازمند مرمت هستند و توجه مسئولین هستند. از جمله آن ها می توان به حمام گبری که پس از انقلاب به تعاونی مصرف روستاییان تبدیل شد ، حرم شاهزاده حسین در کنار گلزار شهدای شهر ، قلعه واقع در شمال شهر با داشتن بیش از 4٬000 سال قدمت ، دزد قلعه در قسمت شرقی شهر و تپه ترکام اشاره کرد.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(9 رای)
88.8%

نظر دادن